Vystriedal som uz kopec aut ale len BMW boli tak dobre ze sa o nich oplati pisat pribeh:) Teraz mam dve a chcem sa s nimi pochvalit. Najcerstvejsie v nasej garazi je E46 touring, vyrobene bolo v roku 2005, pod kapotou je motor 2.0d s vykonom 110kW. Auticko ma 190 000km. Predosly majitel bol tiez clenom tohoto fora a o auticko sa prikladne staral. Do vienka vo forme vybavy dostalo toto auticko 8 x abg, dsc III, abs atd. V interieri sa nachadza M packet a alu packet. Prevedenie sedaciek je polokozene, predne su vyhrievane. V aute nechyba tempomat, automaticka klima, bluetooth, dazdovy a svetelny senzor, radio cd - professional. Kedze toto vozitko ma sluzit ako kazdodenny pracant, potesujuca je ucast tazneho zariadenia.Auticko sa po ceste pohybuje na 16" zimnych hlinikoch, na leto su k nemu origo BMW 17"
Uz dlhsie v nasej stajni posobi BMW urcene predovsetkym na letne vozenie. Je to E36 cabrio s motorom 2,5i 24v. Ma 130 000 km, je to cierny krasavec s interierom v bezovej kozi. Kedze sa jeho zivotna put zacala u majitela v hornatej nemeckej oblasti auto bolo prekvapujuco vybavene vyhrievanymi sedadlami a ski vakom:) cabrio je vo velmi dobrom stave, este pred dovozom bolo kompletne repasovane vratane noveho laku. Po kupe bolo takmer uplne origo, malo len ine svetla a sportove pruziny a o agresivnejsi zvuk sa stara koncovy tlmic supersprint. Nase upravy zatial spocivali v montazi audio komponentov od znacky BLAUPUNKT Velocity. Na auto sme obuli 19 palcove repliky kolies s modelu M. Pre ich bezproblemove pouzivanie nas este cakaju drobne upravy blatnikov.
V mnoznom cisle pisem pretoze o auta sa starame spolu s mojim bratom.