... všetko o BMW ...
BAWORKO napísal:možno že to preháňam ale podla mna to vyzerá dobre .. a sedi to jak priklincovane
Hrasko napísal:..na 1.8...i ked velky rozdiel tam neni...a aj jazda slimacim tempom ma svoje caro
...jedno prislovie vravi: pomaly dalej zajdes
a ma to aj svoje vyhody-urcite sa s tym tazko flekuje takze maju pneu aj dlhsiu zivotnost...a najhlavnejsie ze to vyhovuje majitelovi
![]()
...este by ma zaujimalo:...mas to zapisane v TP?
![]()
Kraken napísal:Pekné, dobre že to nieje žiaden tuzing, už hodiť znak na prednú kapotu.
A neviem čo sa vzrušujete nad tými kolesami, ja mám tiež 17tky na 1,8 a ide to v pohode, každé auto sa citeľne lepšie rozbieha na 15tkach tak prečo si potom nedáte 15tky na tie vaše 6valce? určite by sa vám aj znížila spotreba.
Romeo napísal:naco ti na 1.6 255![]()
![]()
Romeo napísal:Sorry, 1.8 ,, moja chyba..
No nehovorim ze pomala jazda je zla.. nemam nic proti nej..
Ale si myslis ze ked kupujes 1.8 tak to beres ohlad na spotrebu asi > cize tym padom naco tie gumy.. tot moj nazor
Hrasko napísal:..na 1.8...i ked velky rozdiel tam neni...a aj jazda slimacim tempom ma svoje caro
...jedno prislovie vravi: pomaly dalej zajdes
a ma to aj svoje vyhody-urcite sa s tym tazko flekuje takze maju pneu aj dlhsiu zivotnost...a najhlavnejsie ze to vyhovuje majitelovi
![]()
...este by ma zaujimalo:...mas to zapisane v TP?
![]()
kenny napísal:Ach tie tuzing vypukle kolesa. Chyba vrtula na kapote no a tie zasterky ci jak sa tomu nadava za zadnymi kolesami to je hruza des.![]()
No a hura do tjuniku. To, ze je cervene je velke plus lebo by sa dal krasne vyladit a cervenych je pomenej.