-e36 325tds combi 6/96
-215 xxx km
-cosmoschwarz
-digiklima,4x el.okna,2x airback
205/55/16
...takze huraa,uz asi mesiac mi auticko slape ako ma

.Zacalo to dvoma obhliadkami,kde bola aj e39 525tds pri ktorej ma ujistoval predavajuci,ze to hucanie(nad 80 sme sa v aute nedohovvorily) a ten tah motoru(na tych 80 ledva) je investicia do 200e.Chlapik to potom predaval o 700e drahsie.
Ta 3. obhliadka mala byt TA...aj auto presne ako som chcel.Len,nevem kde som mal oci a hlavu...bol to dovoz,z motora doslova tieklo,nefungovali predne okna,brzdy uplne zodrate,a tie gumy..Ale bol som pripraveny ze do toho este vraziim

( Cesta bola zaimavaa,z BA na orawu(samovrah).Po ceste dom som prisel na to ze klima kuri jak besna,a nic viac.Aj som ho testol ku konci cesty smerom z cadce na lesnu.Normalne to ako tak stacilo brachovej e36 320ci,ktory siel predomnou...
...ako prve slo von vstrekowaci cerpadlo...potom nove brzdy,a celkowa obhliadka,priprava na stk,..atd.V tom `servise` mi aspon povedali ze to netaha a nevedia preco :))).tak som zohnal akehosi fachmana od znamych.Diagnostika-hlavna tryska,menil predne silenty,geo,..a tak.Tah to malo stale v hajzlu,ale jazdilo to.Takze som na to povibawoval papiere a prepisal.Zohnal som si trysku,ale stale to nejazdilo,ma slo urvat.Potom som zistil ze mam olej v sani,aj okolo turba bolo trocha.Nove turbo a hybaj ho za fachmanom.Turbo nahodil ale nic,takze dostal povolenie ho `otvorit`chyba!?Alternator sa mu rozletel v rukach,a rozvody natahnute(pre mna rana).6sty valec dodrbany od ventilov+vodna pumpa.Auto zacalo ist,ale stale to nebolo ono,az ku kocu, ked uz nebolo co menit,ma napadlo-vaha vzduchu.Zo srandy odpajam vahu vzduchu a idem sa prevezt.Takto mi proste este nepalio.Takze som ju precistil akymsi riedidlom a paraaaada .:))),.,ale este niekedy straca(nema) vykon (pull back) pri preradovani nahor,ked neni zohriate..Riesim to medziplynom:((
Na to auto by som davno nemal nervy,ak by nebolo tohto fora.Travil som tu dost casu pokial bolo moje v oprave a dozvedel(zohnal) som sa plno trikov `jak na to`.Tymto sa vam chcem podakowat :)))