No takže som sa rozhodol pridať aj ja svoj príbeh prvého bawa.Všetko sa to začalo v marci keď som sa rozlúčil zo svojim starým autoom a začalo sa zháňať niečo iné a po popozeraní viacerích inzerátov som sa rozhodol jednoznačne pre BMW.Najprv som mal vyhliadnutí sedan ale ten sa predal skor ako som ho mal možnosť ísť obzrieť.tak sa začalo nové zháňanie a jediné čo mi môj rozpočet dovoloval bolo to práve opisované 318tds compact.išlo sa do Námestova a nejako sa mi auto zapáčilo,prišla narad dohoda s pôvodním majiteľom,dohadovanie ceny a skúšobná jazda.Išlo pekne,cena bola primeraná takže skončilo v Banskej Bystrici-u mňa

Tak pridám nejaké stručné informácie o autíčku:
Typ E36 318tds compact
Objem 1665
výkon 66kw
Ročník 11/1995
Palivo Diesel
Km 175000
Výbava: 2x elektrické okná,El. spätné zrkadlá,Klíma,autorádio CD/mp3,ABS 2x airbag...
Ako prvé boli vymenené náplne,filtre.Potom sa začali hlásiť na dôchodok brzdy takže aj tie museli komplet nové,pred dovolenkou sa musel riešiť chladič klimatizácie bol totižto trošku ale naozaj len trošku deravý,nahradil ho nový.Medzi tím sa nalepili fólie,vymenili predné smerovky za biele od Herriho

,bočné číre smerovky,nové letné pneu,vymenil sa silentblok na motore,nahodili AE a dalšie drobnosti.No a nakoniec ma nedávno zradil štartér,musel na repas a teraz zatial bez problémov.Dúfam že na dlho
Pridám aj nejaké tie foto: