zacalo to hladanim E46 330dA alebo 330xdA.... mal som ich vyhliadnute v okoli mnichova a norimbergu. podmienky boli automat, 3.0d, automaticka klima a vyhrievane sedacky.
po prijazde do Norinbergu sme sli rovno do
http://www.ccautomobil.de/ a tam videli jednu peknu striebornu E39 v dobrej vybave. hmm. pekna, ale chcem 3ku. pobehali sme zvysne vyhliadnute autobazary a predajcov, ale nic nestalo za rec, vacsina bola moc sockovska, alebo sa mi jednoducho nepacili.
kedze sa uz den chylil ku koncu, sup sup naspat do CCautomobil, isli sme na testovaciu jazdu s E39. najprv som bol mierne rozcarovany, lebo v aute sa svietilo a to stiahlo baterku tak, ze neslo nastartovat. dosiel typek s kablami a uz to islo. leeeenze auto islo ako 3.0 atmo diesel, hned som vedel, ze nieco neboo v poriadku. kkti pri startovani cez kable zle zapajali a odpalili vahu vzduchu. auto sa mi vsak absolutne pacilo, tak som ho zajednal a poprosil ich o opravui a sli sme na noc do hotela. druhy den naobed bolo vsetko opravene, sli sme sa povozit a tlapli sme si. faktura, jeden rok zaruky, znacky, to vsetko bolo v cene.
tak aspon zopar foto, sorry za bordel vnutri

z uprav planujem len decentne vylepsenia vzhladu napr. nalakovanim ciernych bradavic (aka ostrekovacov), folie, bixenony namiesto obcajnych xenonov, v interieri podla moznosti vymena dreva za hlinik, precalunenie drobnosti v interieri a buducu letnu sezonu podla vsetkeho 18" alebo 19" s adekvatnym obutim (ak este bude toto iste auto

)