... všetko o BMW ...
MatusRK napísal:Android vobec nie, rozmyslam nad cic. Ale urcite najskor retaz a az potom taketo capiny 😀Skoda pri tej 91 absencia idrive-u pri tej vybave , ci ? Neplanujes retrofit alebo android ? Inaksie za mna fajn
boborjelotor napísal:Nebudeme predbiehat, podla mna prejde ako nic 👍cicky vo vybave ti pri predaji nepomozu, ked ti o rok bude vo vybave chybat ek a stk :)
Abyssko napísal:😂😂😂😂slovenska plnka zacina nadstavenym MCpaketoma ta panorama vrzga a zasekava sa, uz len cakam kedy bude zatekat a bude to kompletka
MatusRK napísal:Ten plast velky co je v strede, ked prechadzam po nerovnej ceste (co je v DK pravidelne) tak vydava taky traslavy az skripotajuci zvuk, pomoze otvorit panoramu, vtedy to prestane, ale ked otvorim vetracku tak 3razy z 5tich sa nezavre, teda zavre a hned otvori. Dva krat som dokonca musel drzat gombik asi 2 minuty nech sa nakalibruje lebo sa to vobec nechcelo zavret. Ale dnes mi prisla sms z bmw ze mi poslali mazivo na panoramu co som tu riesil a dostal som cislo dielu, takze to cele premazem. Urcite to pomoze lebo je dost sucha.😂😂😂😂
Inak kedy ti vrzga panorama ? Aj pocas beznej jazdy alebo ako sa ti to prejavuje ? Ja som si tiez vsimol, ze ked vychadzam odstatym autom z garaze tak mi to dost vrzga , ale inde pocas jazdy som si to este nevsimol .. ale to bude asi tym krivym zjazdom a rastovym chvalovym krizenim naprav , tak tam asi skrúca celu káru