... všetko o BMW ...
 ) a vie prekvapit nejedneho ,, golfa f cipu,,
 ) a vie prekvapit nejedneho ,, golfa f cipu,,  

kazdopadne uz ked len predne svetla chybaju tak pohoda.. na vyzore to nic nemeni
 kazdopadne uz ked len predne svetla chybaju tak pohoda.. na vyzore to nic nemeni 

:)  fotky introsu pridam neskor, nemam to nejak pofotene
 :)  fotky introsu pridam neskor, nemam to nejak pofotene  
  :)
 :)

), nastastie nemame ziadne pou, ani nic podobne, osobne som s vyfukom spokojny uz len kvoli tomu ze to nehuci neustale a da sa pohodlne potichu vozit ako v normalnom BMW, ked vsak clovek pride na jankov vrsok/pezinsku babu a chce sa zabavit tak ma ktomu adekvatnu akusticku podporu
 ), nastastie nemame ziadne pou, ani nic podobne, osobne som s vyfukom spokojny uz len kvoli tomu ze to nehuci neustale a da sa pohodlne potichu vozit ako v normalnom BMW, ked vsak clovek pride na jankov vrsok/pezinsku babu a chce sa zabavit tak ma ktomu adekvatnu akusticku podporu  a v tom momente mi nevadi ani to ze sedim v kombiku.. Mam len taketo videjko, na videu to bohvieako nejde, v aute je to ovela lepsi zazitok
 a v tom momente mi nevadi ani to ze sedim v kombiku.. Mam len taketo videjko, na videu to bohvieako nejde, v aute je to ovela lepsi zazitok  
  ...
 ... , pochopi kazdy kto menil ziarovky na e90/91-neviem ako ine modely ale toto je na zaplakanie )...  podarilo sa mi to v robote vyriesit, takze uz svietime, ale uz par dni pozeram po led ziarovkach do kruzkov, ak mate niekto s nejakymi skusenost, potesi ma link , rad kupim nieco overene... pri vymene ziaroviek som si vsimol ze mam polamany podblatnik (uz objednany novy) co ma vsak v tom momente trapilo najmenej kedze som zbadal ze mam manzetu na riadeni totalne mokru,takisto aj spodny dekel.. cize nas caka vymena riadenia (objednane) , popri tom aj vymena capov uz ked bude riadenie vonku a bude treba robit geometriu tak nech to mam vsetko nove... nastastie nemam aktivne riadenie ,co sa mi popravde dost ulavilo
 , pochopi kazdy kto menil ziarovky na e90/91-neviem ako ine modely ale toto je na zaplakanie )...  podarilo sa mi to v robote vyriesit, takze uz svietime, ale uz par dni pozeram po led ziarovkach do kruzkov, ak mate niekto s nejakymi skusenost, potesi ma link , rad kupim nieco overene... pri vymene ziaroviek som si vsimol ze mam polamany podblatnik (uz objednany novy) co ma vsak v tom momente trapilo najmenej kedze som zbadal ze mam manzetu na riadeni totalne mokru,takisto aj spodny dekel.. cize nas caka vymena riadenia (objednane) , popri tom aj vymena capov uz ked bude riadenie vonku a bude treba robit geometriu tak nech to mam vsetko nove... nastastie nemam aktivne riadenie ,co sa mi popravde dost ulavilo 
 ,popri tom som skontroloval aj brzdy,predne platnicky uz boli len nejake 30% tak som sa rozhodol ich vymenit kedze o tyzden-dva by ma to cakalo tak ci tak
 ,popri tom som skontroloval aj brzdy,predne platnicky uz boli len nejake 30% tak som sa rozhodol ich vymenit kedze o tyzden-dva by ma to cakalo tak ci tak