Pár dní už jsem majitelem E39, tak bych asi měl taky zamachrovat.
Zatím není čím, až bude víc času tak naleštím pořádně a řeknu kamarádovi co fotí nahotinky, ať tu mojí taky nějak blejskne.
B M W 5 3 0 D
- rok výroby 10/1999 do provozu 2/2000 originál M-paket
- koupeno nové v ČR, servis BMW, koupil jsem ho od 1.majitele
- auto bylo dost zanedbané a má spoustu chyb, ale už sem většinu vychytal, chyběly mlhovky, tlačitka klimy, nefungovala multifunkce atd.
K výbavě: má vše co bych od auta této třídy čekal, tedy dvouzónová klima, nezávislé větrání, všechna okna v el., dvouvrstvá nerozbitná skla, tempomat, dešť.senzor, kůže... Nemá Tv/navi, ale to si snad taky jednou dopřeju.
K úpravám: původní žlutá kůže, i když velmi pěkná, nalezla stejně jako neorigo světla nového majitele kdesi v Bratslavě, na předek šly originál FL lampy a interiér jsem sehnal z bourané M5. Tapecirunky jsou stále na renovaci, byly dost poničené, zbytek už je v autě a vypadá myslím dokonale.
Mé první AC Scnitzery 19" jsem také prodal na Slovensko, nový, a doufám spokojený majitel si přijel ze Žiliny. Pořídil jsem nové, myslím že opravdu luxusní a ojedinělé kousky, také 19"ky AC viz.foto. Jistě mi to nedá a ještě před zimou je nahodím na auto a vyfotím. Dále přibyly zrcátka a prodloužení střechy originál AC Schnitzer, zadní M-odtrhovka na kufr. Vše je již nastříkané a během víkendu to bude na autě. Ještě během listopadu jsem objednaný na homologované folie na celé auto.
Do budoucna:
Zatím marně sháním "M5" boční lišty na dveře a pod dveře, nebo alespoň "M". Rád bych lízátko pod přední nárazník, řeším černé ledviny AC Schnitzer. Časem určitě bude i jiný výfuk s koncovkou a chip. Také alespoň nižší pružiny nebo ještě lépe M5 podvozek, ale do nafty není jednoduché ho dostat.
Rád zodpovím jakékoliv dotazy či poděkuji za pochvaly i kritiku.

Až bude na Slovensku nějaký sraz BMW, rád přijmu pozvání.