Zdravím kolegovia.
Po cca dvoch rokoch vlastníctva sem priložím aj moje približovadlo. Kúpené cez švagra v aukcii z Belgicka. Jedná sa o 02/2010 E91, 105KW, pomerne sociál, ale nakoľko nie som náročný, vyhovuje mi tak ako je. Navigácia, automat, multifunkčný volant boli požiadavky. Koženný interiér ma príjemnú farbu (Dakota), trochu prv mrzela absencia výhrevu (s myšlienkou dorábky sa stále pohrávam), potenie som vyriešil malými dečkami, ktoré zároveň cez zimu trocha hrejú

Aj nejaké to vonkajšie podsvietenie sa nájde..
Koniec koncov, pre tých, ktorí radi lúskajú : VIN: A687932
Autíčko po kúpe je v servisnej opatere Flasha, filtre a olej každých cca 10.000 km (ako vyjde), vymenil sa termostat, remenové ústrojenstvo komplet (posledné leto) + vodná pumpa, ramená zadnej náprady. (a nie som si istý, či sa nemenilo aj EGR-ko), z času na čas nejaká tá kozmetika, ked je dobré počasie.
Na jar sa chystám do Čiech na výmenu oleja v prevodovke a na leto výmena reťaze aj so žhavičmi, ked to už bude rozobraté.
Aktuálne sme prekročili magickú hranicu 200.000km, teda auto už nemá žiadnu hodnotu
Zadný nárazník bol ťuknutý na parkovisku, vyriešené cez havarijnú priamo cez servis BMW.
a nech sa páči - fotky..