... všetko o BMW ...
LOKI napísal:- pekna farebna kombinacia![]()
- vyhrev sa da samozrejme dorobit a nebude to take drahe, do 100-150 eur?
- 2010 a 120kw motor? To je ten co ma problemy s rozvodmi?
- chip planujes ?
- biele kruzky namiesto tych zlutaskov?
LOKI napísal:- pekna farebna kombinacia![]()
- vyhrev sa da samozrejme dorobit a nebude to take drahe, do 100-150 eur?
- 2010 a 120kw motor? To je ten co ma problemy s rozvodmi?
- chip planujes ?
- biele kruzky namiesto tych zlutaskov?
IGLA003 napísal:je to ten so suchotavou retazou a holandania to maju priskrtene na 120kw
handsome napísal:Krásny kúsok, nejaké pekné disky tmavšej farby a bude to ešte krajšie![]()
btw: akú máš preboha dlhú prevodovku, keď si cca 240 dosiahol pri 3000ot? , koľko točíš pri 130tke? som myslel, že ja mám dlhú prevodovku keď točím 2100ot pri 130tke
jurkyLE napísal:to by zaujimalo aj mna s tymi otackami pri max. rychlosti
inak slusny wagen, len rychlo nahod aspon 19ky, cinsky podvozok na zem a nejaky M-paket z buracky, lebo tu nezapadnes
jurkyLE napísal:kolesa OK ale je to moc vysoko
kapitanocivid napísal:Mas pekne auto. Nedojeb si ho.
Ak upravy motora, v BMW, ak kolesa, nesiel by som nad 17"
Byt tebou, zachovam si funkcnost a sportovu eleganciu. Nedojebat podla rad miestnych majstrov.
Ale ano, ak chces zapadnut:
Noname chip
19 kola made in China z masla
Mpak
Ladviny obstriekat ciernou gebuzinou
Kola takisto
RudyJames napísal:Pekne, mal som podobne.. Cierne original Performance ladvinky som tiez daval a nakoniec aj zadny M-paket, podla mna tomu pomohol, vid. foto mojho byvaleho auta..
Zadok je inak taky nijaky, predok sa mi zase viac paci seriovy..
Vymenil by som ale ten hnusny volant a radiaciu paku za M-paket..
Za vyhrievanie sedaciek odo mna chceli v BMW 500+, lebo sa tam meni klimapanel, LCI to maju v nom, nie na spodnej liste a kodovanie.. tak som sa na to vykaslal.. a to som tam dal sedacky uz s vyhrevom a kablami pripravenymi na zapojenie
BlackBluesvk napísal:
možno trochu kecám, je to len to čo som si všimol za volantom, max. rýchlosť som dosiahol už na 5ke vtedy tam bolo plus minus 4 tisíc preradil som do 6ky a ručička klesla ku 3 tisícom, dnes to overím a dám vedieť, možno klamem aj sám seba...
19ky? žartuješ? Ja som chcel skorej niečo ako toto![]()