Nedeľa, 10. Mája 2015, 18:10
Zdravím všetkých!
Tak som sa rozhodol že si kúpim nejaké staré dieselové BMW. Rozhodnutý som nebol úplne ale vedel som že chcem buď E30, E34 alebo E36, 2,4TD alebo 2,5TDS. Proste nejaký dieselový bavorák do CCA 1 000€. Po veľmi dlhom hľadaní a behaní, som si už myslel že bude naozaj veľký problém kúpiť staré BMW v dobrom stave. Nakoniec sa mi asi po 2 mesiacoch zháňania ozval klubák waterran, že by chcel predať svoju E34 520i, či by som nemal záujem. Zo začiatku som nemal, neviem ale nechcel som benzín, doma máme všetko diesel. Prešiel asi týždeň čo som si prečítal príbeh toho auta a nejako som si v hlave začal hovoriť že to auto je to pravé pre mňa. Nakoniec som sa dohodol s bratom a šli sme preňho. Cestovali sme 180km a veru nebolo to zbytočne.
Bavorák som kúpil od najserióznejšieho človeka s akým som sa kedy stretol.
Mám podrobnú históriu auta, 8 rokov auto stálo zavreté v stavebninách. Lak nieje v najlepšom stave ale to je proste vekom auta, má trocha hrdzavé podbehy, ale inde hrdza nieje. Na svoj vek je skutočne v perfektnom stave. Motor má skvelý zvuk a ťah. Štartuje skvele na ťuk. Interiér je veľmi zachovalí, čierne kožené sedačky sú stále veľmi pekné. Plasty niesu obité ani polámané. Auto malo nefunkčný centrál s dorobeným nejakým aftermarketovým alarmom ale už som ho opravil.
Základné informácie:
Dátum výroby: 21.11.1989
Dátum prvej registrácie je: 1.1.1990
Auto má len takú základnú výbavu:
kožené sedačky (čierne), predné vyhrievané
klimatizácia
palubný počítač (veľký BC), HIGH budíky
parkovacie senzory
elektrické spätné zrkadlá
elektrické predné okná
elektrické strešné okno dvojpolohové
vak na lyže
drevený volant
výpis výbavy:
S210A
Dynamische-Stabilitäts-Control Dynamic stability control
S401A
Schiebehebedach elektrisch Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S410A
Fensterheber elektrisch vorne Window lifts, electric, front
S464A
Skisack Ski bag
S498A
Kopfstützen im Fond mechanisch Headrests, rear, mechanically adjustable
S510A
Leuchtweitenregulierung Headlight aim control
S570A
Stärkere Stromversorgung Reinforced power supply
Viac fotiek pridám časom, musím vystihnúť pekné počasie... :smile:
-
Prílohy
-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
drnder v Štvrtok, 7. Júla 2016, 19:55, upravené celkom 7 krát.
E34 520i Limousine
Volkswagen Sharan 1,9TDi Special
E46 330XD Exclusive edition individual