... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

gila
Autor témy
Kraj: Bratislavský

prasknuty (relativne novy) chladic E38 740i

Utorok, 16. Decembra 2014, 02:14

Zdravim, stala sa mi taka neprijemna vec, praskol mi chladic (pravdepodobne po najazde na stupanie) v nadzemnom parkovisku, trochu som "čochol" spodok auta pri nabiehani na stupanie ked som isiel o podlazie vyssie.. no chladic praskol navrchu prave pri hadici, plastova cast.. Chcem sa spytat, ci to moze mat nejaky suvis s narazom,alebo je to len nestastna nahoda? ma niekto podobne skusenosti??? chladic mal asi tak 3 roky, cisto novo kupovany NISSENS... ](*,) a este ma zaujima ci ma niekto skusenosti so zvaranim takychto plastovych casti chladicov, a aka moze byt trvanlivost ked to robi normalne firma, alebo je to uplna hlupost..??? diky za kazdu vasu skusenost.. :/

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Re: prasknuty (relativne novy) chladic E38 740i

Utorok, 16. Decembra 2014, 09:33

gila napísal:
Zdravim, stala sa mi taka neprijemna vec, praskol mi chladic (pravdepodobne po najazde na stupanie) v nadzemnom parkovisku, trochu som "čochol" spodok auta pri nabiehani na stupanie ked som isiel o podlazie vyssie.. no chladic praskol navrchu prave pri hadici, plastova cast.. Chcem sa spytat, ci to moze mat nejaky suvis s narazom,alebo je to len nestastna nahoda? ma niekto podobne skusenosti??? chladic mal asi tak 3 roky, cisto novo kupovany NISSENS... ](*,) a este ma zaujima ci ma niekto skusenosti so zvaranim takychto plastovych casti chladicov, a aka moze byt trvanlivost ked to robi normalne firma, alebo je to uplna hlupost..??? diky za kazdu vasu skusenost.. :/

nepoznam e38, takze tazko sa vyjadrit ku konstrukcii chladica, ale podla mna to mozne je...
no co sa tyka zvarania plastov, tak by som siel do toho, mam s tym dobre skusenosti...

gila
Autor témy

Re: prasknuty (relativne novy) chladic E38 740i

Streda, 17. Decembra 2014, 01:05

no tieto motory maju pracovnu teplotu 105-110°C, takze bude to musiet byt kvalitne spravene,ale aj tak si nie som isty ci to nepovoli casom.. uvidim..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných