... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

ministermiso
Autor témy

Svetla z coupe na sedan

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 17:55

vie niekto o nejakej fotke alebo nejakom linku de by som nasiel E46 sedan so svetlami coupe takymito? http://www.middxmotors.co.uk/images/cars/car1/1.jpg

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 18:19

a este otazka ci sa to tak da prerobit bez nejakeho zasahu do kapoty ze yb som ju musel rezat a tak

alfi666

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 18:32

Neviem ci sa oto uz niekto pokusal, ale napadlo ma to iste - prerobit predok E46 sedan stary model na E46 facelift coupe + Mpaket naraznik...
Asi by to vyzeralo dost dobre ;)

A menit bude treba urcite vela veci... v podstate cely predok ;) Kapota, svetla, blatniky, lista pod svetlom s ostrekovacmi, naraznik + mozno vystuha, ak je ina... ale asi by to stalo zato ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

alfi666

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 18:34

ministermiso napísal:
a este otazka ci sa to tak da prerobit bez nejakeho zasahu do kapoty ze yb som ju musel rezat a tak

Ide oto, ze z akej kapoty chces vychadzat.. ak mas faceliftovu E46, tak tam by ta kapota mozna aj mohla zostat, lebo na pohlad sa mi zda velmi podobna tej co ma coupe... ale blatniky su urcite ine, svetla + listy pod svetlami tiez...

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 18:42

ak sa da tak mi vysvetlite ze preco naraznik?, ved podla mna ked sa vymenia svetla a ta spodna lista pod nimi tak je to vybavene...ja viem hovorim to jak nejaky čavko a vobec neviem ako sa to robi....ale tak principialne mi hovori to ze ten naraznik sa uchytava furt tam isto a vobec nezasahuje do tej listy pod svetlami, tak preco ho menit za nejaky iny a druha otazka....PRECO BLATNIKY???? :shock: teda pokial si myslim ze blatniky su to co je nad kolesom...tak to tam je napevno ne????

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 18:43

teda ked myslite za blatnik ten cely plech lavy od dvery az dopredu tak potom chapem...ale to len v pripade ze by to ensedelo do toho sedanu co je FLkovy uz, ne?

alfi666

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 18:59

naraznik len preto, ze tie pre FL vyzeraju hnusne ;)... pekny je len Mpacketovy.. samozrejme menit ho nemusis, ale vyzeralo by to hrozne :roll:

No a blatniky preto, lebo smerovky maju uplne iny tvar, nez tie ktore su na sedane.. takisto aj tie listy pod svetlami su na coupe akoby dlhsie a spajaju sa s blatnikom trochu inde...
a ano.. blatnik je ten plech nad kolesom od dveri az po svetla ;)
To co je vnutri nad kolesami, to je vnutorny blatnik ;)
A povedz, ze o akej E46 sa bavime... facelift?

EDIT: ako pozeram fotky, tak COUPE facelift kapota je ina ako SEDAN Facelift... ale ja by som asi pouzil tu zo sedana, lebo jej tvar sa mi paci viac ;)

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 20:04

alfi666 ty si clovek mojich chuti:D ked sa neviem vykoktat tak to napises ty, no a ja som kukal de sa to spaja a pride mi to ako rovnake a tu kapotu moc nevidim rozdiel akurat pri coupe sa mi zda byt trochu viac gulatsia v predu...mozno sa mi to len zda

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 20:11

a tu su asi znalejsi ludia, kolko by takato prerabka stala? priblizne

alfi666

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 20:17

Pozri si tieto dve kapoty... sedan ma liniu kapoty uplne od kraja, ale linka na coupe zacina ovela viac v strede...
A povedal by som , ze ta lista pod svetlom na coupe zasahuje ovela viac do blatniku ako na sedane ;)

http://img357.imageshack.us/img357/2629/007in3.jpg
http://www.automarket.bg/wallpaper/bmw_3-series_2001_2.jpg

A prerabka... ratam ze okolo 50 ;)

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 21:05

no jak som to pozeral, tak ten blatnik treba vymenit urcite lebo ten tvar tych smeroviek je tam uplne iny ako na coupe, ale ci to bude sedet a druha vec, kapota coupe sa mi lubi viac, neviem ma taky robusnejsi design, ta linia co ide po nej je taka viac nasirku s oblukom a nie tak priamo ako na sedane ak som ta spravne pochopil ze tu liniu mylsis...cize ked to spocitame tak blatniky+svetla+dolna lista+??? co najmenej aby to vyslo dajem tomu...treba myslis menit aj neico ine ako tieto veci, neni nejake ine uchytenie alebo tak?(tych vsetkych veci)

alfi666

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 21:20

ministermiso napísal:
kapota coupe sa mi lubi viac, neviem ma taky robusnejsi design, ta linia co ide po nej je taka viac nasirku s oblukom a nie tak priamo ako na sedane ak som ta spravne pochopil ze tu liniu mylsis...

Ano myslim tu liniu, ale nasirku s oblukom ju ma sedan a nie Coupe ;)
Coupe ju ma skoro rovnaku ako ju malo starsie coupe - tj linia pri okne zacina viac v strede... v pripade sedanu zacina uplne od kraja...

No a tu cenu som len tak odhadol cca podla ceny jednotlivych dielov + lakyrnickych prac :roll:

ministermiso
Autor témy

Nedeľa, 7. Septembra 2008, 21:26

jaj o tejto linii ty hovoris...tak uz chapem, ale ja som skor hovoril o niecom inom, ze sa mi viac paci to ked to nejde od kraja, lebo to nevypada tak sportovo..je to vec kvusu jasne..ale na svetlach sa zhodneme...musim nieco pohladat v cenikoch ze kolko by to bolo:)

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Septembra 2008, 14:13

Ty si najprv kup auto Miso :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 35 neregistrovaných