Nedeľa, 17. Augusta 2008, 13:54

Poradte mi prosim mam E46 316   1800cm   rv99  problem s motorom   ak nastartujem   auto  necham ho  pobezat  na  sitic  trojkuje  nema pravidelny chod  po 30  sekundach  sa otacky ustalia  na 700  pri rozbiehani za studena   nemozem vytocit auto do vysich otacok hned ho zacne dusit a striela do filtra  ak rozbieham auto pomalinky nezoslapnem prudko plynovy pedal ide v poriadku  v aute bol meneny  vzuchovy filter nove origos sviecky  palivpovy filter   ak je auto zohriate  a idem rychlostou 90km/h a podradim do 4  auto nema  vobec  tah ide lenivo  pri prudkom zosliapnuty  striela do filtra    aj samotne na volnobeh  nevytoci    motor do otacok pri prudkom zosliapnuty   lebo zacne dusit a strielat a hned kelsnu otacky auto ide lenivo nema vobec  tah  nastavlo ma to tak som siel do Presova  do  bavarie  na diagnostiku na podivanou  ty 20rocny mechanici mi povedali  ze treba prejst relatka popripade prekontrolovat elektriku  diagnostikou mi zistili taky prd (nikdy viac  bmw Presov) vraj vaha vzduchu co je snimac je ok..  riadiaca jednotka  nefunguje ako ma a aj  lambda sonda    nejde dobre  ako keby dostavalo chgudobnu zmes uz som uvazoval ci to nemozu byt  kable  na sviecky  ale nezda sa mi  hmmm neviem  co to moze byt poradte mi   moze to byt  riadiaca jednotka ze je v prdely?

Kvalitné auto to je BMW