Svetlá sú dookola lepene tmelom ktorý keď nahrejes tak povolí. Spravis to sám doma iba potrebujes teplovzdusnu pištoľ a poriadne nahriat spoje a pomali oddeliť.
Svetlá sú dookola lepene tmelom ktorý keď nahrejes tak povolí. Spravis to sám doma iba potrebujes teplovzdusnu pištoľ a poriadne nahriat spoje a pomali oddeliť.
su FL a tam už nestačí nahriať
občas sa stane že prvé FL mali este obyčajný tmel ci silikon ci ký fas a stačilo nahriať treba skusiť
Aky datum vyroby svetiel mas? Popripade auta? Do 9/2001 vy to malo byt v pohode a malo by to ist teplovzduskou/fenom/pecou
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Veď práve to.... nahrieval som to teplovzdušnou.... boha ale to drží...neviem si predstaviť ako sa to nahrieva aby to povolilo... a tam kde začnem, ako náhle som ďalej, to prvé nahriate mieasto vychladne...
Prosím Vás chalani...kto s tým má skúsenosti...mohli by ste mi pomôcť?? Pointa je, že svetla sú ako nové...top stav, až na tie posraté tyčky... je ich škoda...