... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
RUDINKO1
Autor témy
Auto: BMW F10
Kraj: Prešovský

NAVI (01/2008) na BMW 6

Utorok, 24. Júna 2008, 18:23

Viem chlapi že mi asi zasa napíšete aby som sa obrátil na platenú inzerciu ale som bezradný. Kamarát má BMW 6 a keď videl moju navigáciu aká je podrobná, chce aj on takú no nechce sa mu v bawárii vyvaliť za ňu šalené tisíce. Prosím Vás navigujte ma dajak hoci aj cez SS........PROSÍMMMMM...:-))
Nadšený "fanda" BMW hlavne X5

airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 24. Júna 2008, 21:31

RUDINKO1
Autor témy

Streda, 25. Júna 2008, 06:35

a dačo zadarmo????

array
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Júna 2008, 11:19

RUDINKO1 napísal:
a dačo zadarmo????

nie je kamarat trosku narocny???
ked ma na 6-tku, tak mu hadam ostalo par litrov v kapse.

airbone

Štvrtok, 26. Júna 2008, 23:24

RUDINKO1 napísal:
a dačo zadarmo????

teraz ti nerozumiem, ci chce vlastne mapy, alebo celu navigaciu...

RUDINKO1
Autor témy

Piatok, 27. Júna 2008, 18:24

klasika SLOVAČ to že má 6-ku musí znamenať že si všetko musí kupovať??? Veď toto je hádam BMW fórum a pomáhame tu každému aj tomu čo má r.v.88 318 aj tomu čo má 6-ku. Ty keby si mal 6ku a existovala by možnosť stiahnutia DVD navigácie z netu zadara by si si ju za 9000 radšej išiel kúpiť??? (alebo je tu závisť?)............

hej potrebuje DVD s upgradom EU mapami..............DIKY.........:-))

k_michal

Piatok, 27. Júna 2008, 22:35

ja mam nejake nove DVD mapy od navtequ , ale je to do navi co vyraba VDO-SIemens pre koncern wv-audi, kto robi navi pre bavo? ak pojdes okolo tak sa ozvi, za pokus nic nedas.
trochu som nepochopil tu vec ze kamarat videl tvoju aka je podrobna / tak mu hu prepal /, alebo to uz mas na harde a dvd fyzicky nemas?
Obrázok
E36-328i coupe-ex

airbone

Piatok, 27. Júna 2008, 23:22

RUDINKO1 napísal:
klasika SLOVAČ to že má 6-ku musí znamenať že si všetko musí kupovať??? Veď toto je hádam BMW fórum a pomáhame tu každému aj tomu čo má r.v.88 318 aj tomu čo má 6-ku. Ty keby si mal 6ku a existovala by možnosť stiahnutia DVD navigácie z netu zadara by si si ju za 9000 radšej išiel kúpiť??? (alebo je tu závisť?)............

hej potrebuje DVD s upgradom EU mapami..............DIKY.........:-))

moznost stiahnutia map zadara neexistuje. Tvoj kamos si musi tu mapu kupit v obchode za 9000sk. Ja ju mam za zlomkovu cenu, ale predsa som za nu daco dal, preco by som ju teda mal niekomu napalovat? Ak ma tvoj kamos 6ku a nevie si zohnat mapu, tak je neschopny. Dam ti maly trik - skus si dat google.com alebo tak nejako sa to vola, alebo si tu mapu kup za ubohych 15eur zo stranky www.ebay.co.uk . BMW forum je krasne na riesenie problemov, ale na inzeraty typu ze moj kamos co ma 6ku zhana mapu,nehnevaj sa, to je fakt trapne....

barabas
Kraj: Žilinský

Sobota, 28. Júna 2008, 15:43

je s tym problem a hlavne preto, lebo napr dvd z 3ky nepasuje do 7cky...:/ cize neviem ako to je zo 6kou, fakt sa to zle zhana, ak poznas dakoho v bmw, mozno by si ho ukecal...

ancaaa
Auto: e46 330ci
Kraj: Košický

Sobota, 28. Júna 2008, 19:46

barabas napísal:
je s tym problem a hlavne preto, lebo napr dvd z 3ky nepasuje do 7cky...:/ cize neviem ako to je zo 6kou, fakt sa to zle zhana, ak poznas dakoho v bmw, mozno by si ho ukecal...

heh praveže ked aj poznaš tak ta ešte viacej zderie...
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

RUDINKO1
Autor témy

Sobota, 28. Júna 2008, 21:43

šak normálne z torrentov sa to dá stiahnuť len ja s tým neviem pracovať na moju X5ku mi to stiahol známy ktorý je momentálne dlhodobo mimo SK a moja X5ka ešte nemá to kolečko pomocou ktorého sa ovládajú všetky funkcie auta.

Ináč kamarát čo má novú 5ku má aj novú NAVI no keď som to prepaľoval tak sa to javilo že to ide no nedalo sa nič zadávať.............asi to origo DVD bude dajak kódované.............potrebujem radu ako ho odkódovať aby sa to dalo prepáliť hoci si myslím že na torrentoch to určtije zavesené je!!!!

airbone

Nedeľa, 29. Júna 2008, 00:46

ja co som stiahol mapy z torrentov, tak mi nic nefungovalo. Potom som si kupil najnovsie mapy 2008 z ebay.co.uk, vyslo to aj s postou nejakych 20eur, vratane update softwaru navigacie. Je to sice piratska kopia, ale funguje na 100% a je to vsetko uz odkodovane a hlavne mam s tym pokoj. Tak nech to tak urobi aj tvoj kamos a ma pokoj tiez. Inac, reci o tom ze ta a ta mapa funguje na 3ke a nefunguje na 5ke alebo 7micke su dristy. Kazde dvd s mapami funguje na urcitej verzii software. Ak taku nemas, tak ti nepojde dokial si ju neupdatujes. Ja som tiez musel davat update nato, aby mi islo to co som si kupil.

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 29. Júna 2008, 10:50

RUDINKO1 napísal:
šak normálne z torrentov sa to dá stiahnuť len ja s tým neviem pracovať na moju X5ku mi to stiahol známy ktorý je momentálne dlhodobo mimo SK a moja X5ka ešte nemá to kolečko pomocou ktorého sa ovládajú všetky funkcie auta.

Ináč kamarát čo má novú 5ku má aj novú NAVI no keď som to prepaľoval tak sa to javilo že to ide no nedalo sa nič zadávať.............asi to origo DVD bude dajak kódované.............potrebujem radu ako ho odkódovať aby sa to dalo prepáliť hoci si myslím že na torrentoch to určtije zavesené je!!!!

treba to palit s Acohol-om 120% ak sa dobre pametam lebo on vypaluje aj tie sub-channel data ktore su potrebne, dalsim problemom je ze nemozes hociktore navi cd/dvd pouzit zalezi aku verziu SW mas v navigacii v aute, v prilozenom PDFku je o tom viac :wink:
Prílohy
BMW Navigation System FAQ.pdf
(172.48 KiB) 50 stiahnutí
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

array

Nedeľa, 29. Júna 2008, 11:05

airbone napísal:
moznost stiahnutia map zadara neexistuje. Tvoj kamos si musi tu mapu kupit v obchode za 9000sk. Ja ju mam za zlomkovu cenu, ale predsa som za nu daco dal, preco by som ju teda mal niekomu napalovat? Ak ma tvoj kamos 6ku a nevie si zohnat mapu, tak je neschopny. Dam ti maly trik - skus si dat google.com alebo tak nejako sa to vola, alebo si tu mapu kup za ubohych 15eur zo stranky www.ebay.co.uk . BMW forum je krasne na riesenie problemov, ale na inzeraty typu ze moj kamos co ma 6ku zhana mapu,nehnevaj sa, to je fakt trapne....

presne presne

RUDINKO1
Autor témy

Nedeľa, 29. Júna 2008, 11:52

no neviem aké máte skúsenosti no nové NAVI DVD mi kamarát stiahol práve cez torrent a bolo to zadara........problém je že neviem ako sa narába s ebayom

a k tomu UPgradom software v aute je to ako? Ako sa to robí musím ísť do BMW servisu?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 35 neregistrovaných