... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
RUDINKO1 napísal:klasika SLOVAČ to že má 6-ku musí znamenať že si všetko musí kupovať??? Veď toto je hádam BMW fórum a pomáhame tu každému aj tomu čo má r.v.88 318 aj tomu čo má 6-ku. Ty keby si mal 6ku a existovala by možnosť stiahnutia DVD navigácie z netu zadara by si si ju za 9000 radšej išiel kúpiť??? (alebo je tu závisť?)............
hej potrebuje DVD s upgradom EU mapami..............DIKY.........:-))
RUDINKO1 napísal:šak normálne z torrentov sa to dá stiahnuť len ja s tým neviem pracovať na moju X5ku mi to stiahol známy ktorý je momentálne dlhodobo mimo SK a moja X5ka ešte nemá to kolečko pomocou ktorého sa ovládajú všetky funkcie auta.
Ináč kamarát čo má novú 5ku má aj novú NAVI no keď som to prepaľoval tak sa to javilo že to ide no nedalo sa nič zadávať.............asi to origo DVD bude dajak kódované.............potrebujem radu ako ho odkódovať aby sa to dalo prepáliť hoci si myslím že na torrentoch to určtije zavesené je!!!!
airbone napísal:moznost stiahnutia map zadara neexistuje. Tvoj kamos si musi tu mapu kupit v obchode za 9000sk. Ja ju mam za zlomkovu cenu, ale predsa som za nu daco dal, preco by som ju teda mal niekomu napalovat? Ak ma tvoj kamos 6ku a nevie si zohnat mapu, tak je neschopny. Dam ti maly trik - skus si dat google.com alebo tak nejako sa to vola, alebo si tu mapu kup za ubohych 15eur zo stranky www.ebay.co.uk . BMW forum je krasne na riesenie problemov, ale na inzeraty typu ze moj kamos co ma 6ku zhana mapu,nehnevaj sa, to je fakt trapne....