... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

romann
Autor témy
Kraj: Trnavský

Potrebujem Update e61

Nedeľa, 27. Januára 2013, 00:16

Vie mi to niekto spravit zo zapadneho slovenska?alebo iba v BMW? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Potrebujem Update e61

Pondelok, 28. Januára 2013, 12:13

romann napísal:
Vie mi to niekto spravit zo zapadneho slovenska?alebo iba v BMW? Dakujem

vieme to spravit aj tu na dalekom vychode, no kvoli comu to potrebujes??? Robit sa to odporuca len ak sa musi, takze nejaky dovod?

romann
Autor témy
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Januára 2013, 21:42

No lebo mam pocit,ze je cas to spravit(oknam sibe,PDC raz ide raz nie atd)mozno ten update pomoze..a chcel by som aby mi bralo radio mp3...ja pracujem v Nemecku na SK chodim len na vikend tak preto hladam niekoho z okolia Piestan...

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 29. Januára 2013, 08:33

romann napísal:
No lebo mam pocit,ze je cas to spravit(oknam sibe,PDC raz ide raz nie atd)mozno ten update pomoze..a chcel by som aby mi bralo radio mp3...ja pracujem v Nemecku na SK chodim len na vikend tak preto hladam niekoho z okolia Piestan...

Neviem ci update softu pomoze.... PDC urcite nie, problem bude inde.... Radio moze hrat MP3, ak mas radio MASK s malou navi alebo CCC profi system, potom sa od urcitej verzie softu daju mp3 nakodovat. Kludne si to daj spravit v nemecku, naco by si sa tu na sk s tym obtazoval???

benito555
Auto: Bmw f11

Utorok, 29. Januára 2013, 08:43

Ahoj chcem sa ta opytat odkial si aky okres. mozno mal by som zaujem preprogramovat , dovod zobrazovanie navig a atd podla moznosti a ked vies aj nastavit denne svietenie . mam e 61 r.v. 04.

Neviem ci update softu pomoze.... PDC urcite nie, problem bude inde.... Radio moze hrat MP3, ak mas radio MASK s malou navi alebo CCC profi system, potom sa od urcitej verzie softu daju mp3 nakodovat. Kludne si to daj spravit v nemecku, naco by si sa tu na sk s tym obtazoval???[/quote]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných