... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Autor témy
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Podvozok pre BMW E46 Compact

Nedeľa, 23. Decembra 2012, 13:24

Zdravím, mám takú možno blbú otázku ak sa to tu niekde riešilo dajte link a môžte zmazať toto vlákno :wink:

Mám BMW E46 Compact 316ti so sportfahrwerk (predpokladám, ze m-paketový podvozok). Chcem ísť do nového pevného športového podvozku zn. Vogtland, Eibach, Koni. Avšak pre Vogtland (ktorý je cenovo najdostupnejší) píšu, že:

Míra /hodnota snížení se zmenšuje o hodnotu snížení z výroby.
Klínový tvar: Snížení přední nápravy je závislé na vybavenosti a variantě motoru.
Ne pro sériové sportovní podvozky.
Lze použít veškeré kombinace kol/pneumatik, které jsou schváleny zkušebnami kol. Dodrženy musí být dodatky uvedené v posudcích ke kolům případně v ABE ke kolům, s výjimkou požadavku na sériový podvozek.

tak by som rád vedel či teda mám ísť do toho alebo nie kedže mám v serii športový podvozok. #-o Kola budem mať 18tky, čiže zníženie by pripadalo do úvahy vpredu do 40 a vzadu max do 30. Nechcem štelovák, lebo viem, že lacné štelováky su na hovno a aj tak sa s tým hrať nebudem.. [-X

Nechcel by som aby mi to spravilo nejakú šarapatu...
Ďakujem za rady.

P.S. Dal som normálnu otázku tak čakám normálne odpovede alebo linky a nie komentáre mimo ....
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

jozko2828
Autor témy

Re: Podvozok pre BMW E46 Compact

Piatok, 4. Januára 2013, 10:02

Nikto. ????? :oops:
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Januára 2013, 10:22

ja keby som mal sportfahrwerk tak do ineho by som nesiel pokial by sa mu co nestalo... :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

jozko2828
Autor témy

Pondelok, 14. Januára 2013, 23:51

a dal by si aspoň pružiny športové ? eibach alebo hr...?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných