... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
eko.fresh napísal:A tie dva zaznamy co su na fotke nemaju chybu...
zaznam 7.11.2006 a dalsi 23.1. 2007 - rozdiel v km 1360km...
A vymenili zasa vsetko, brzdovku, vzduchovy, palivovy a kabinovy![]()
Ta serviska musi ukryvat este vela srandy
mexican napísal:Ja ťa sledujem už dlho a zase perlíš![]()
Pri tom neskoršom servise sú zaškrtnuté krížiky v stĺpci "nein", takže mu tie vecíidruhý raz už nemenili.
Okrem toho v nejakom katalógu resp. cenníku od dealera na Slovensku som videl položku "Servisná knižka v Nemčine" takže toto by malo byť tiež v poriadku.
paaabes napísal:Takže rád by som poznal váš názor na toto. Servisná história z kľúča mi so servisnou knižkou sedí len v jednom bode. Ostatné údaje ktoré sú v knižke nie sú na kľúči a zase naopak. A tá z kľúča sa začína od cca 77000. Neviem čo si mám o tom myslieť. Môžu byť nejaké servisné úkony robené bez zápisu? Predchádzajúci majiteľ hovoril, že nebol so servisom BMW v KE veľmi spokojný, že aj napr. s geometriou tam šiel niekoľko krát a z toho mi vyplýva, že posledné dva zápisy ktoré sú na kľúči ale nie sú v knižke môžu byť z toho. Aj kilometrovo by to sedelo. Len ako píšem, rád by som vedel aj názor niekoho iného na túto vec. A taktiež by som chcel vedieť ako mám chápať tieto dva dátumy v obrázku? Auto bolo kupované a Slovensku a dátum prvej evidencie je 8.4.2005. Tiež mi to nejako nesedí. Budem vďačný za každú normálnu odpoveď.
Markoo1 napísal:Takáto srandička je na to : http://www.xcar360.com/bmw-key-reader.html