... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ViktorDDD napísal:tak skákanie, skapínanie, moc vysoká spotreba to logicky nemôže byť bežné
a bol si s tým na poriadnej diagnostike či sú všetky hodnoty dobré?
michaltt napísal:ja som uz pocul ze u bmw je normalne ze na volnobehu kolisu otacky![]()
daj to prosim niekomu pozret, lebo z toho co pises to vyzera ze auto v poriadku nie je.
PeqpeK napísal:caute, chcem sa spytat, ci je to len problem mojej motorizacie, alebo je to celkovo BMW related stuff...
kym sa mi motor zohreje na prevadzkovu teplotu, tak:
- ma citelne slabsi vykon (pochopitelne, ale u inych aut to tak citit nie je)
- pri plynulej jazdne na dvojke, miernom pridani a naslednom ubrani plynu auto skace ako blbe
- ma vacsiu tendenciu skapat
- zere mozno aj dvojnasobne viac
inak si myslim, ze auto mam v technicky velmi dobrom stave, potvrdene viacerymi mechanikmi
svanto66 napísal:
s tym tvojim druhym bodom "pri plynulej jazdne na dvojke, miernom pridani a naslednom ubrani plynu auto skace ako blbe" s tym uplne suhlasim mam ten isty problem..nemoze to byt sposobene spojkou a zotrvakom ze uz to maju za sebou??
hessy napísal:tym ze pridas a uberies plyn respektive sa ,,pohras" s plynom a auto zackacka tak ho ,,sekne" tak to kludne moze byt stropne lozisko na kardane. Ak ide auto aj tazsie na spiatocku tak je to urcite tato vec.