... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kennik
Autor témy

E36 klima - unika freon - DIAGNOSTIKOVANE

Štvrtok, 3. Apríla 2008, 18:02

Dnes rano mi naplnili klimu a za cca 2 hod mi unikol vsetok freon.. Viem, ze sa moze stracat kdekolvek.. len ci nahodou nema niekto skusenosti, resp. neexistuje nejake miesto, kde sa to zvykne stracat najcastejsie.. :?:

pre upresnenie, mam digi klimu..

Naposledy upravil/-a kennik v Pondelok, 7. Apríla 2008, 22:02, upravené celkom 1 krát.

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 3. Apríla 2008, 18:20

Treba ju naplniť kontrastnou látkou (väčšiniu zelená).Kde ti uniká tam bude zelený flak.Robia to na galvániho ul.

kennik
Autor témy

Štvrtok, 3. Apríla 2008, 18:29

popo napísal:
Treba ju naplniť kontrastnou látkou (väčšiniu zelená).Kde ti uniká tam bude zelený flak.Robia to na galvániho ul.

hej, viem, ze sa to robi... mne to len robil sused a tam tu latku nedal... doda mi ju, ked budem mat auto v servise... len som zatial zistoval, ci niekto nevie o nejakom mieste, kde to zvykne robit..

kennik
Autor témy

Pondelok, 7. Apríla 2008, 22:05

tak sme sa na to dnes pozerali specialnymi okuliarmi pod UV lampou (akoro ako C.S.I. New York :smile: ) a nasli sme dierku na chladici klimy, dole, kusok od miesta, kde sa napajaju hadice... krasne nam to cele svietilo....

darmo.. ta dnesna technika... 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných