... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Marky
Autor témy
Kraj: Košický

Športový kit sania. ÁNO či NIE???

Utorok, 11. Októbra 2011, 17:02

Čaute chlapci... Chcel by som sa opýtať, či ten kit zvyšuje výkon, alebo nie. Čítal som rozne názory, ale jeden píše tak, druhý tak, takže som z toho pako. To by bola jedna vec, a tou druhou je odvetranie motora. Čítal som, že ak sa dáva ten kit, je potreba nejakým sposobom upraviť odvetranie motora. Ako je to myslené?? Čo treba spraviť?? Za rady thanks [-o<

BMWslav
Auto: F22 M235i

Re: Športový kit sania. ÁNO či NIE???

Streda, 12. Októbra 2011, 00:34

max 3-4 kone ziskas
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

iste
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Októbra 2011, 07:39

kit je v pohode.. nevidim dovod preco by to malo byt zle, aj ked vykon nejak nenarastie,zvuk ano... odvetranim motora su myslene vypary motora co idu normalne z ventildekla do sania. vacsinou sa nahradzaju malym filtrikom ako je vidno v tuningovych autach..
Prílohy
filter.jpg
filter.jpg (19.06 KiB) 1725 zobrazení

cretino
Auto: ..kombik :)
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Októbra 2011, 07:46

iste napísal:
kit je v pohode.. nevidim dovod preco by to malo byt zle, aj ked vykon nejak nenarastie,zvuk ano... odvetranim motora su myslene vypary motora co idu normalne z ventildekla do sania. vacsinou sa nahradzaju malym filtrikom ako je vidno v tuningovych autach..

..inak, keby bol zaujem, presne takyto maly filtrik mam jeden na predaj za cenu lepsieho obeda :D
F11 525d
E70 35d

michaltt

Streda, 12. Októbra 2011, 11:03

malo by sa to spravit tak aby ti siska nenasavala horuci vzduch od motora lebo potom kit nema vyznam, ale skor odporucam vlozku do airboxu :smile:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

suchtoxxl
Auto: bmw 525tds E39
Kraj: Trenčiansky

Streda, 12. Októbra 2011, 12:57

cital som na niektorych karach,hlavne japonskych,pokial dali obycajnu velku sisku,tak auto islo horsie,aj na brzde bol evidentny pokles vykonu,ine je to ked uz das neaky hotovy kit od dobrej znacky,ktory ma vypocitany priemer a dlzku.a hlavne je ten privod studene vzduchu zvnoku

Marky
Autor témy

Streda, 12. Októbra 2011, 15:45

Díky chlapci, veľmi ste mi pomohli, čakal som aj nejaké negatíva, ale toho som sa chvala bohu nedočkal zatiaľ, takže som moc rád.... \:D/

Marky
Autor témy

Streda, 12. Októbra 2011, 15:46

iste napísal:

Aha, takže takto, hneď mi je to jasnejšie. Dík

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných