... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peppo napísal:porucha systemu prevodovky...
omedzenou rychlostou a omedzenou schopnostou radenia treba ist do servisu...
BB-MARCE napísal:Pokud je baterie velmi slabá a start ji ještě více zatíží, klesne palubní napětí pod 10,5 Voltu. Při tomto napětí některé systémy s velkou spotřebou (převodovka, ABS, klima, xenony atd.) nefungují správně a jejich porucha je signalizována kontrolkou. Po dobití baterie např. jízdou se jejich funkce obnoví. Takže se podívej na stav alternátoru (dobíjení) a baterii, její kontakty + ukostření.no zasvietilo to len raz lebo predtym mi ukazovalo ze mam uz vybitu baterku a rozsvietili sa mi vsetky kontrolky, potom som sa pohol a spravilo mi to ale uz to viac nezasvietilo
starML napísal:dik,,pozeral som to mam slabu baterku a na volnobeh nedobijaPokud je baterie velmi slabá a start ji ještě více zatíží, klesne palubní napětí pod 10,5 Voltu. Při tomto napětí některé systémy s velkou spotřebou (převodovka, ABS, klima, xenony atd.) nefungují správně a jejich porucha je signalizována kontrolkou. Po dobití baterie např. jízdou se jejich funkce obnoví. Takže se podívej na stav alternátoru (dobíjení) a baterii, její kontakty + ukostření.
BB-MARCE napísal:Baterku máš slabou, protože Ti ji alternátor nedobíjí. Takže Ti při volnoběhu svítí kontrolka dobíjení a při vyšších otáčkách zhasne? Takže kontrola alternátoru, jen nevím který máš, Bosch nebo Valeo (má integrovaný regulátor) viz :mam slabu baterku a na volnobeh nedobija