... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Jao napísal:Ano, týka sa to navigácie MKIII. Mechanika má funkčné problémy a v INPE som pozeral chyby v navigácii. Nič som ale neprehrával, len som odklikol typ monitora color. Navi sa reštartla a chce to CD. Pomohlo by odpojenie batérie ?
airbone napísal:
no hej, chce to sw cd, odpojenie baterie nepomoze. Pravdupovediac, nechcem byt poslom zllych sprav, ale je asi po nej......
Mne sa to stalo tiez, chcel som prekodovat z mono na color a tak isto mi to spadlo.... a mal som sw cd v32 ktore predtym bez problemov fungovalo na roznych mk4 bez problemov.... a robil som to cez navcoder ktory mam legalne kupeny....
Neviem, tie mk3 su nejake haklive. Je tu vobec niekto kto to bez problemov updatoval po prekodovani z mono na color?
Jao napísal:Ice.blade verzia v32 je na MKIV myslim. Mne by stačilo pre MKIII v25 ak sa nemylim, ale na mojej vadnej mechanike to robiť pre istotu nebudem.
ice.blade napísal:
treba mat ibus obycajne rozhranie, registrovany navkoder, prepat rezim na color, flashnut sw s mode2form1 napalenym image... Nikdy nebol problem...