... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Jao
Autor témy
Auto: BMW E39 525d
Kraj: Bratislavský

Widescreen monitor color mode update

Pondelok, 18. Júla 2011, 01:19

Vlastnou blbosťou som dal updatovať widescreen monitor na color, aj keď "kolorowy" je. Teraz to chce software pre update.
Po niekoľkých hodinách hľadania to vzdávam. Vie ma niekto nasmerovať, kde by som to mohol nájsť ? Ďakujem.
BMW E39 525d touring exclusive

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Widescreen monitor color mode update

Pondelok, 18. Júla 2011, 09:56

to nie monitor, ale navigacny system bud mk3 alebo mk4.
Dost neprijemna zalezitost, pretoze velmi casto pri update odchadzaju. Zozen si firmware od niekoho co to uz tu robil (take cd co uz niekto odskusal a islo to) a modli sa...... no malo by to ist......
Cim si to prepinal, navcoderom?

Jao
Autor témy

Pondelok, 18. Júla 2011, 13:19

Ano, týka sa to navigácie MKIII. Mechanika má funkčné problémy a v INPE som pozeral chyby v navigácii. Nič som ale neprehrával, len som odklikol typ monitora color. Navi sa reštartla a chce to CD. Pomohlo by odpojenie batérie ?

ice.blade

Pondelok, 18. Júla 2011, 14:01

ake CD to chce? CD s upgrade SW alebo CD s klucmi? napal si na CD obraz softveru V32 a flashni ho do auta... mozes kludne podla tohlto postupu post247664.html#p247664 napalene CD musi byt v mode2form1 formate!

airbone

Pondelok, 18. Júla 2011, 16:57

Jao napísal:
Ano, týka sa to navigácie MKIII. Mechanika má funkčné problémy a v INPE som pozeral chyby v navigácii. Nič som ale neprehrával, len som odklikol typ monitora color. Navi sa reštartla a chce to CD. Pomohlo by odpojenie batérie ?

no hej, chce to sw cd, odpojenie baterie nepomoze. Pravdupovediac, nechcem byt poslom zllych sprav, ale je asi po nej......
Mne sa to stalo tiez, chcel som prekodovat z mono na color a tak isto mi to spadlo.... a mal som sw cd v32 ktore predtym bez problemov fungovalo na roznych mk4 bez problemov.... a robil som to cez navcoder ktory mam legalne kupeny....
Neviem, tie mk3 su nejake haklive. Je tu vobec niekto kto to bez problemov updatoval po prekodovani z mono na color?

ice.blade

Pondelok, 18. Júla 2011, 17:19

airbone napísal:

no hej, chce to sw cd, odpojenie baterie nepomoze. Pravdupovediac, nechcem byt poslom zllych sprav, ale je asi po nej......
Mne sa to stalo tiez, chcel som prekodovat z mono na color a tak isto mi to spadlo.... a mal som sw cd v32 ktore predtym bez problemov fungovalo na roznych mk4 bez problemov.... a robil som to cez navcoder ktory mam legalne kupeny....
Neviem, tie mk3 su nejake haklive. Je tu vobec niekto kto to bez problemov updatoval po prekodovani z mono na color?

treba mat ibus obycajne rozhranie, registrovany navkoder, prepat rezim na color, flashnut sw s mode2form1 napalenym image... Nikdy nebol problem...

Jao
Autor témy

Pondelok, 18. Júla 2011, 18:12

Ice.blade verzia v32 je na MKIV myslim. Mne by stačilo pre MKIII v25 ak sa nemylim, ale na mojej vadnej mechanike to robiť pre istotu nebudem.

ice.blade

Pondelok, 18. Júla 2011, 18:37

Jao napísal:
Ice.blade verzia v32 je na MKIV myslim. Mne by stačilo pre MKIII v25 ak sa nemylim, ale na mojej vadnej mechanike to robiť pre istotu nebudem.

ja som ti verziu nepisal... V32 je len verzia a je na vsetky MK mechaniky! ale mas pravdu od urcitej verzie je na OS CD pre MK3 rovnaky SW... na tvojej vadnej mechanike nemas co pokazit... ak ta to potesi napis chlapikovi z nickom semtex, ak MK3 neumrela rozfachci ju

Jao
Autor témy

Pondelok, 18. Júla 2011, 19:47

Ice.blade diky za info, dúfam, že sa to podarí.

Jao
Autor témy

Piatok, 22. Júla 2011, 15:11

Ahoj Ice.Blade

Tekže toto mám na lcd
Obrázok
Takže predpokladám, že modul navi je ok.
Skúsil som rozhýbať mechaniku a uploadnúť fw, ale mechanika ani neroztočí médium. Motorčeky som testoval už predtým, tie sú funkčné. Asi mikrospínače. Cez víkend ju budem znovu operovať [-o<. Zatiaľ Baw lieta na video modul. Kedysi som programoval v TP pre DOS a moje screeny sa dosť podobajú tomu, čo ide z video modulu. Ale žena ma hneď schladila, že to vyzerá ako z 19teho storočia. Ja jej na to že Díky Broňa.

airbone

Sobota, 23. Júla 2011, 00:38

ice.blade napísal:

treba mat ibus obycajne rozhranie, registrovany navkoder, prepat rezim na color, flashnut sw s mode2form1 napalenym image... Nikdy nebol problem...

registrovany navcoder mam, ibus interface od reslera tiez, spravne cd mode2form1 tak isto ( s nim som updatol bez problemu svoju mk4 v byvalom aute ) no pri poslednom pokuse mk3ka klakla.... nevedno preco....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných