... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

johny_BMW
Autor témy
Auto: BMW E39 530DA 142kw
Kraj: Košický

referencie na ludi repasujucich automaty

Utorok, 7. Júna 2011, 11:49

Zdravim Vas,

Chcem sa opytat na vase skusenosti alebo informacie o ludoch ktory repasuju automaticke prevodovky.
Som s KE a zatial co poznam, tak jeden pan, neviem ako sa vola, je v kosickej novej vsi. Ma servis, je to na hlavnej smerom uz von z dediny smerom na michalovce po lavej strane, je to zlty dom. Robil prevodovku kamaratovi e38, videl som ze tam ma dalsie bavo e60 tiez na repas, tak asi nieco vie aj som s nim rospraval a zdal sa ze vie ocom hovori.
Vcera som hovoril s panom Popovicom, on sam mi povedal, ze na SR su traja ludia co to fakt vedia, okrem seba samozrejme, myslel asi este tych zo zapadu, s modrej pana Jiricku a pana Lubomira este neviem akeho s martina. Tieto mena poznam tu s fora. Povedal, ze toho s kosickej nepozna. Tak ked ich niekdo poznate dajte pls nejake info, alebo skusenosti.
A ak poznate este niekoho tu s KE alebo s okolia tak dajte tiez vediet nech viem.
Mam e39 530DA 142kw a vyzera to samozrejme na repas. Viem, ze ten pan Lubomir s Martina tu je zaregistrovany tak ked tak by som mu chcel popisat co s nou mam aby mi povedal svoj nazor.
Tak dakujem za kazdu informaciu, potrebujem to vediet pokial zohnam tie peniaze a nech uz to mam poriadne.
Dakujem.

johny_BMW
Autor témy

Re: referencie na ludi repasujucich automaty

Utorok, 7. Júna 2011, 12:32

No uz som aj zistil ako sa vola ten v kosickej novej vsi.
Je to pan Pankuch a referencie onom mal ten kamarat z Vectoru, ze Vector vsetky repasy dava robit jemu...takze myslim, ze to ma nejake slovo...co myslite?

johny_BMW
Autor témy

Utorok, 7. Júna 2011, 15:54

Nikdo nic? Nikdo z Vas ich nepozna? Alebo niekoho tu v okolo KE?

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Utorok, 7. Júna 2011, 17:35

v martine je na to expert :) napis na nick lubomt
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 7. Júna 2011, 18:01

Ja poznam slidkakov z Modry. Jurickovci. http://www.juricekservis.sk/
Od Kosic je to sice dalej, ale su fakt dobri

johny_BMW
Autor témy

Utorok, 7. Júna 2011, 18:21

Dik za info ale o nich viem...uz som tu o nich co to precital, ze su velmi dobry...ale nemam tam ako auto dostat a doviest ho tam by bolo drahe, kedze s autom uz radsej nechcem jqzdit aby sa to neznicilo este viac...takze ked tak havne KE alebo okolie a ked tak priamo nieco o tych co som pisal....pan Popovic s dzungle v KE alebo pan Pankuch s Kosickej novej vsi.

PreludeH
Auto: z4 e89, x5 e70

Utorok, 7. Júna 2011, 21:12

V KE repasuje prevodovky aj pán Ľubo Eliáš. Venuje sa tomu asi 20 rokov, videl som u neho na repase asi všetko čo môže mať automat, od renaulta kango (či ako sa to volá), sonata, accord až po novú X5, volvo xc70, bmw e65, vw sharan..... Ak budeš chcieť kontakt, pošlem SS.
Obrázok

johny_BMW
Autor témy

Utorok, 7. Júna 2011, 21:40

Hej jasne posli...budem vepmi rad a kde ho najdem mi vies povedat a oobnu skusenost mas?...cakam na ss.dik zatim

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Utorok, 7. Júna 2011, 21:45

PreludeH napísal:
V KE repasuje prevodovky aj pán Ľubo Eliáš. Venuje sa tomu asi 20 rokov, videl som u neho na repase asi všetko čo môže mať automat, od renaulta kango (či ako sa to volá), sonata, accord až po novú X5, volvo xc70, bmw e65, vw sharan..... Ak budeš chcieť kontakt, pošlem SS.

Lubo Elias je asi to naj co ti kto moze odporucit. Suhlasim.

johny_BMW
Autor témy

Streda, 8. Júna 2011, 15:11

Ludia potrebujem vediet cim viac najlepsie osobne skusenosti hlavne stymi ludmi s KE......pan Pankuch, Popovic a hlavne pan Elias...dakujem.

323/525
Auto: 525tds, Alpina B10

Streda, 8. Júna 2011, 21:30

PreludeH napísal:

Pani, dost dobre Vas nechapem, teda Vase zmyslanie.
Riesite tu pomerne zavazne veci ohladom prevodoviek a ked pride rec na kontakty k ludom a firmam, ktore to vedia seriozne urobit (a na SK ich vela nie je) pisete si ich cez PM, resp. SS.
To sa tak bojite, aby si nebodaj niekto z klubu nedal urobit prevodovku k tomu istemu subjektu, ako vy ???
Asi to mam nejako pomylene, ale to su podla mna veci, ktore by mohli pomoct hocikomu z klubu a myslel som, ze k tomu by mal BMW klub sluzit...
Alebo sa mylim ? (vid Dimensione - dal kontakt bez problemov...)

eEDOo
Auto: BMW E61

Štvrtok, 9. Júna 2011, 07:09

323/525 napísal:
Pani, dost dobre Vas nechapem, teda Vase zmyslanie.
Riesite tu pomerne zavazne veci ohladom prevodoviek a ked pride rec na kontakty k ludom a firmam, ktore to vedia seriozne urobit (a na SK ich vela nie je) pisete si ich cez PM, resp. SS.
To sa tak bojite, aby si nebodaj niekto z klubu nedal urobit prevodovku k tomu istemu subjektu, ako vy ???
Asi to mam nejako pomylene, ale to su podla mna veci, ktore by mohli pomoct hocikomu z klubu a myslel som, ze k tomu by mal BMW klub sluzit...
Alebo sa mylim ? (vid Dimensione - dal kontakt bez problemov...)

mylis sa :mrgreen:
oni sa boja kvoli tomu, ze ked to sem zavesia, tak tam pojdu aj ostatny a poseru aj im prevodovky 8)

Kazdy tu len pocul, ze tam je expret, kamos bol tam, kamos kamosa bol tam, kamos kamosa to pocul od kamosa,....tomu stoji kopu aut na dvore (mozno preto lebo sa tale vracaju spat ?!).
Ja by som skor uvital nejake osobne skusenosti.
Co citam tu po fore, tak po repase automatu na slovensku je spokojnych mozno zopar ludi. Vacsina co to vyskusali na slovensku, radi ist do Ciech.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

johny_BMW
Autor témy

Štvrtok, 9. Júna 2011, 15:07

Ja stym nemam vobec ziadny problem...ajtak mi este nikdo neposlal ziadny kontakt...takze ked tak nechto napisu rovno tu...samozrejme aj samotne odporucania, resp. referencie...ved o tomto je tato tema...

porter
Auto: e30 325i, e38 740i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Júna 2011, 18:24

problem je asi v tom, ze na slovensku ked je problem s automatom, tak sa auto preda a kupi sa nove :mrgreen:
sam sa k niekomu chystam s prevodovkou, tak potom dam vediet
e38 740i '98 286PS - jazdi dopredu a dozadu
e30 325i @ M50B25 192PS - stoji a hnije

johny_BMW
Autor témy

Štvrtok, 9. Júna 2011, 18:53

Ja som tiez rozmyslal, ze predat ale som sa rozhodol, ze nie...vzdy som ccel to auto, uz som nieco zainvestoval a nemam na to srdce ho predat...dam to repasovat a uz viem, ze ako ja sa o nu budem starat(prevodovku) tak tak budem mat...

Halooo ludiaa...dajte tu pls kontakty...hlavne by som potreboval na toho pana Luba Eliasa...o ktorom tu pisete, ze nejakych 20rokov to robi a vyzna sa...a kde v KE ma dielnu...
Dakujem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných