... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
PreludeH napísal:V KE repasuje prevodovky aj pán Ľubo Eliáš. Venuje sa tomu asi 20 rokov, videl som u neho na repase asi všetko čo môže mať automat, od renaulta kango (či ako sa to volá), sonata, accord až po novú X5, volvo xc70, bmw e65, vw sharan..... Ak budeš chcieť kontakt, pošlem SS.
PreludeH napísal:V KE repasuje prevodovky aj pán Ľubo Eliáš. Venuje sa tomu asi 20 rokov, videl som u neho na repase asi všetko čo môže mať automat, od renaulta kango (či ako sa to volá), sonata, accord až po novú X5, volvo xc70, bmw e65, vw sharan..... Ak budeš chcieť kontakt, pošlem SS.
323/525 napísal:Pani, dost dobre Vas nechapem, teda Vase zmyslanie.
Riesite tu pomerne zavazne veci ohladom prevodoviek a ked pride rec na kontakty k ludom a firmam, ktore to vedia seriozne urobit (a na SK ich vela nie je) pisete si ich cez PM, resp. SS.
To sa tak bojite, aby si nebodaj niekto z klubu nedal urobit prevodovku k tomu istemu subjektu, ako vy ???
Asi to mam nejako pomylene, ale to su podla mna veci, ktore by mohli pomoct hocikomu z klubu a myslel som, ze k tomu by mal BMW klub sluzit...
Alebo sa mylim ? (vid Dimensione - dal kontakt bez problemov...)