... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

gila
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Xenony e38 - má to tak byť??

Štvrtok, 17. Marca 2011, 01:36

Caute, montoval som druhe svetla do sedmy, xenony (original bosch), len nikdy predtym som sa nezaoberal tym, ze ci maju alebo nemaju byt vidiet tie dve "čudá" na stene... a navyse jedno je vyssie ako druhe, jedine co ma napadlo ze sklon svetiel, ze to lave ma byt nizsie aby neoslnovalo... Takze otazka: je to tak v poriadku?
Dakujem :)
Prílohy
DSC03056.JPG

GhostSK
Auto: BMW 530dtA E39 2000r
Kraj: Košický

Re: Xenony e38 - má to tak byť??

Štvrtok, 17. Marca 2011, 08:36

Toto som este nikdy v ZIVOTE nevidel :shock: :shock: :shock: :shock:

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade

Štvrtok, 17. Marca 2011, 09:01

gila napísal:
Caute, montoval som druhe svetla do sedmy, xenony (original bosch), len nikdy predtym som sa nezaoberal tym, ze ci maju alebo nemaju byt vidiet tie dve "čudá" na stene... a navyse jedno je vyssie ako druhe, jedine co ma napadlo ze sklon svetiel, ze to lave ma byt nizsie aby neoslnovalo... Takze otazka: je to tak v poriadku?
Dakujem :)

podla obrazku si si namontoval svetla pre UK trh... svetelny luc by mal ist ___/"""" a nie ako mas ty """"\___ pozri ci sa daju prepat... co su ty duchovia? jedina moznost je svetla rozobrat a pozret sa na to z blyzka co to tam je v priestore medzi vybojkou a cockou... typujem ze na clonke kde sa nastavuje svetelny luc nieco chyba a presvicuje cez to vybojka

takto by ti mali cocky svietit
Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 17. Marca 2011, 11:04

jojo, ti duchovia... to budu nejake "diery" na clone a cez to to presvita.
a ano, mas UK verziu cize nemoze to tak byt ;)

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Marca 2011, 11:18

Na E46 a E39 sa da v xenonoch prepnut clona na Uk cesty a Eu cesty,pozri či to tam nemáš tiež.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ice.blade

Štvrtok, 17. Marca 2011, 15:04

TT-SIMIK napísal:
Na E46 a E39 sa da v xenonoch prepnut clona na Uk cesty a Eu cesty,pozri či to tam nemáš tiež.....

ono malo by to ist ak ma chalan v lavom svetle vypnutu clonku v tvare """"\___ a v pravom tvar ___/""""
ja som mal svetla obydve prave ___/"""" a ___/"""" cize som stale bol len v EU norme nech som robil cokolvek :)

gila
Autor témy

Štvrtok, 17. Marca 2011, 17:20

takto... ked su svetla vypnute, tak v pravom (pohlad spredu) je ta sosovka trosicku nizsie naklonena ako ta lava, comu by vlastne zodpovedali aj tie "duchoviny" na stene, proste nalavo je nizsie, napravo vyssie... ci mylim sa? ...uz len prist na to, co tam chyba, alebo nesedi, a nejak to prehodit zo starych svetiel... :-/

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 18. Marca 2011, 17:34

RR Rychla Rota :lol: :lol: :lol: ale vyzera to zaujimavo :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

gila
Autor témy

Sobota, 19. Marca 2011, 14:56

pozeral som na nete tie svetla, a jednu sosovku mam tak nizsie presne ako je na tomto obrazku http://i944.photobucket.com/albums/ad282/BMW7nl/Bi-Xenon/IMG_8596.jpg cize na tej spravnej strane ktora nema osvetlovat protiiducich vodicov je nizsie... Len teda znepokojuju ma tie dva "elementy" na stene v projekcii, ale chybat by tam nemalo nic, mozno tam je prave nieco navyse, alebo posunute... dufam ze sa to bude dat spravit, lebo vyhodil som za tie svetla 500€ (pouzivane samozrejme), a tak no... :roll:

ice.blade

Sobota, 19. Marca 2011, 16:38

gila napísal:
pozeral som na nete tie svetla, a jednu sosovku mam tak nizsie presne ako je na tomto obrazku http://i944.photobucket.com/albums/ad282/BMW7nl/Bi-Xenon/IMG_8596.jpg cize na tej spravnej strane ktora nema osvetlovat protiiducich vodicov je nizsie... Len teda znepokojuju ma tie dva "elementy" na stene v projekcii, ale chybat by tam nemalo nic, mozno tam je prave nieco navyse, alebo posunute... dufam ze sa to bude dat spravit, lebo vyhodil som za tie svetla 500€ (pouzivane samozrejme), a tak no... :roll:

uz sme ti napisali co mas spravit ak to neurobis nezistis co je vo veci... kazdopadne to ako ti svetla svietia a ako mas cocku "posunutu" bude niekde problem vnutri... vytiahni ich z auta a rozober ich... inak na nic neprides alebo ich vrat ;)

gila
Autor témy

Utorok, 22. Marca 2011, 20:55

Tak som to pozrel, verdikt je jasny, prave to spominane nastavovanie EU-UK verzia, co tam ma byt (rozoberal som stare xenony z buracky), tak tam chyba, je tam len jedna cast tej clonky, a preto aj ti duchovia na stene, takze jedine prehodit z hentych na hentie nove... Len mi nejde do hlavy ako je mozne ze to tam neni? kedze tie nove niesu UK verzia...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných