... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Lukas64
Autor témy
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

Do na central a poplasne

Utorok, 4. Januára 2011, 18:13

Zdravím kupil som E36 ,a chlapik mi dal iba jeden kluč , vraj druhy stratil , takže otvaram iba z nahradným a otázka znie či sa dá spraviť DO a kde ....a druha otazka , že mam tam dorobene poplasne od Mark auto security...a tiež by som chcel od toho ovladač ...či sa to dá niekde objednať pripadne pošlite link .dakujem.
[-o< O:)

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: Do na central a poplasne

Streda, 5. Januára 2011, 19:25

Ten, kto tak predal auto iba s jednym obycajnym klucom je riadny debil, nezodpovedny. Od auta by som tiez nic dobreho necakal, urcite sa tak aj o neho staral ten majitel, ked ani DO od alarmu nema ziadne.

Lukas64
Autor témy
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 6. Januára 2011, 10:17

lionlion napísal:
Ten, kto tak predal auto iba s jednym obycajnym klucom je riadny debil, nezodpovedny. Od auta by som tiez nic dobreho necakal, urcite sa tak aj o neho staral ten majitel, ked ani DO od alarmu nema ziadne.

:shock:

off topic ....nepítal som sa na nazor na auto

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Štvrtok, 6. Januára 2011, 17:09

Lukas64 napísal:

:shock:

off topic ....nepítal som sa na nazor na auto

Nemal som ani tak narazky na auto, ale skor na toho predosleho majitela.... Osobne keby mne toto povedal pri kupe, tak sa otocym a idem prec, neveril by som mu stav toho auta

Original kluc kupis bud v bavarii alebo aj tu niekde na fore. Bude ho potom treba diagnostikou nakodovat.
K neoriginal poplasku, ak je to nieco kvalitnejsie, tak ovladac kupis na ich stranke. Ak je to iba obycajny tak tazko.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 37 neregistrovaných