... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
jupik1 napísal:Ahoj ty si ako moj svokor, isiel zacuvat moje 330xd a skonstatoval ze je to na p..u auto lebo nevedel zaradit spiatocku ze to mam pokazene a potom prisla moja zena zaradila zacuvala a povedala mu ze on ma na p..u auto /ford mondeo/ . tak asi tak
Slafino napísal:Všetky BMW-cka maju rovnaku spiatocku, silnejsie dolava, aby si pretlacil odpor a potom dopredu ako keby si daval jednotku.
ice.blade napísal:ako pisal slafino, spiatocku zaradis posunutim radiacej paky smerom k sebe, viac dolava nez ked radis jednotku, pritom ucitis odpor ktory kladie prevodovka aby si omylom namiesto jednotky nezaradil spiatocku, ak by si mal ine auto s podobnym radenim a vyskusal si to tak by si skor pochopil :)
Piotro napísal:
Chápem no je to moje prvé BMW a ja id.ot som si nevyskusal spiatocku pri kupe lebo koho by napadlo ze nebudem vediet zaradit. Riadil som auta od vymyslu sveta a taketo nieco som nikdy neriesil ani vo sne by ma nenapadlo ze prave na mojom prvom BMW s ktorym som zatial MEGAspokojny nebudem vediet zaradit R. 5 rokov som mal mazdu 323F BG, ktoru mam aj dodnes no BMW je BMW. Mazda je tiez stihacka, spolahliva a ma velmi dobre jazdne vlastnosti ale 330xd je balada. Len to zaradenie R je pre mna kriz lebo stale mám zmiesane pocity ze asi som nekupil uplne v poriadku s presviecam sa ze to ja mam na BMW pravu ruku lavu.
AlienZV napísal:
Nic s tym nemas, to chce len cvik. A nemas tam co utrhnut...
el_dodis napísal:musis to mat dojebabrane...sestra si sadla prvy krat do auta a zaradila to na prvy krat....odpor tam je dost velky, ale pokial nemas 30kg tak to musis zaradit v pohode...
airbone napísal:pre tych co v bmw nesedeli je to fakt divne, lebo clovek ma pocit ze to treba tlacit az prilis, ale to je ok. Potom ked si zvykne, uz to vobec nepripada ako velky odpor. Mne sa raz dokonca stalo, ze som omylom na semafore supol spatecku miesto jednotky a ten za mnou kukal ako kkt preco do neho cuvam.....![]()
Je to len zvyk, naprvykrat to ide dost tazko, no potom uz lahucko....