... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
......)

BlackMW napísal:tak tak, mal som 235/40 R18 na 740i, bola to chyba, vyzeralo jak skateboard
a po troch mesiacoch ked som vyzul tak pri kotulani sa elektron skoro prevratil na bok
take tam boli falce poohybane.. musel som dat vsetky vyrovnat..
potom som dal 245/55 R18 a vsetko bolo OK..
mas moc nizke pneu pri tvojej vahe auta, 235/40 R18 sa vojdu na E36ku, ty tam mas este nizsie..
daj tam take ako tam maju byt, resp. co najvyssie ake vojdu..

zhmp napísal:
NO ale ja tam mám presne take aké maju byť....225/40R18!!! Už sme tu preberali čo všetko sa mení ak zvýšim profil voči originálu....

BlackMW napísal:
rozhodnutie co je dolezitejsie je na tebe:
mat odchylku par percent na tacho alebo kazdy rok vyrovnavat..

duro4 napísal:Ja by som si nechal tie, co mas...len rataj s tym, ze ich raz do roka budes davat rovnat...tiez som zvolil takyto postup a tych cca 2000 Sk na to v zime obetujem

wixter napísal:ak by si ich potreboval vyrovnat pozri aluman.sk, su tam celkom ochotny a cenovo mi neprisli nejak drahy

keby mi aspon brnkli, ze to sice strekli a vyzera to zle, tak mu poviem, ze chcem novy lak... a nie ze rovnanie jedneho disku namiesto 3dni trva skoro 3 tyzdne a este ked tam konecne pridem, tak to vyzera tak ako vyzera... ja nechcem nikomu skodit, urcite kopec ludom spravili dobru robotu, ale ja teda spokojny nie som. Co uz, hovori sa, ze aj majster tesar sa utne a zrovna ja som si to musel odskusat