Piatok, 2. Októbra 2020, 17:24
Super, dobre vedieť, že sa nato spoliehať veľmi nedá... Doteraz som išiel práve podľa toho, zrejme zato som to nenašiel.
Problémom ale je aj to, že keď pozerám na popis tých jednotlivých konektorov, tak tam nikde nevidím napr. biely konektor, a pritom ja ho tam mám... Celé je to nejaké divné... A pred polhodinou som sa vrátil z garáža, a zistil som, že piny sú osadené len troch konektoroch - je ich vidieť na druhej foto. Ostatné konektory žiadne piny nemajú...
Ešte raz dik.
EDIT: Tak som do toho trochu ňural, a nejak som sa dopracoval k tomu, že tie sedačky sú tak trochu mačkopes. Majú síce veľký seat modul, ale využívaný je len na vyhrievanie, preto sú zrejme osadené len 3 konektory - jeden 8-pinový na samotné napájanie modulu + CANBUS, a tie zvyšné dva 5-pinové ovládajú vyhrievanie sedacej a bedernej časti... To znamená, v podstate dofuk bedernej časti a samotné nastavovanie sedačky prebieha priamo cez spínače, a nie cez seat modul... divné...
Nechápem, načo je potom vo VO zapísaný kód 488 - Lumbar support, keď je úplne zbytočné, aby to bolo zapísané do akejkoľvek RJ, nakoľko je to ovládané priamo cez ten rollerový kolískový prepínač. Vie mi to niekto objasniť??
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61