... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
jergy_zm napísal:kludne sem dajte nejake linky, kde je nejake radio s takymito funkciami; DVD, TV tuner, GPS, 1Din. Znackove aj neznackove.
airbone napísal:tieto "autoradia" su made in china a ti co ti ich chcu predat za 21L ich nakupuju z ciny za 250USD/ks.
Pravdupovediac, takuto "pitchovinu" by som si do auta nedal ani nahodou.
alfi666 napísal:Mas pravdu.. chyba je len ta, ze to tu chcu predat za 20 litrov... keby to bolo za 5 litrov, tak je to asi o niecom inom
Mal som aj cinske 1DIN radio a mal som aj 2DIN Pioneer AVH-P4000DVD.
Cinske radio prehralo vsetko a fungovalo super - kvalita zvuku vsak nizka.
Pioneer - prehral len divx (xvid avi ani Mpeg nebralo), kopu veci nepodporoval, na bluetooth, TV a gps bolo treba zvlast moduly a bez nich stal 3x tolko ako cinskeNaopak kvalita zvuku omnoho lepsia a aj menu krajsie vypracovane
Cize.. vsetko ma svoje klady aj zapory... ja hovorim, ze keby sa tie cinske tu predavali za menej penazi, tak by pekne zlacnel aj Pioneer a potom uz by sa oplatil
jergy_zm napísal:kludne sem dajte nejake linky, kde je nejake radio s takymito funkciami; DVD, TV tuner, GPS, 1Din. Znackove aj neznackove.
Ahoj čo treba toto: http://www.tonystore.cz/univerzalni-2di ... dio-7palcu ? Niečo podobné mám v aute ja a som s ním spokojný. Zvuk dobrý, nešumí a zatial nemalo ani jednu poruchu alebo niečo čo by mi narušilo chod auta .