... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Nitro napísal:Vie mi niekto napisat rozdel spravania sa karbonovej, kevlarovej, keramickej a kovovej spojky (spojkoveho kotuca)
M3driver napísal:Nitro napísal:Vie mi niekto napisat rozdel spravania sa karbonovej, kevlarovej, keramickej a kovovej spojky (spojkoveho kotuca)
prave sa mi vyraba kovo-keramicke oblozenie spojky tak ti neskor mozno popisem prve dojmy. ale ak chces profi odpoved a rady skus zavolat do Maxmotorsportu. su tam fajn chalani a zo vsetkym ti poradia!
BlackMW napísal:vies povedat co to stoji a kde to robia ?
to ti nejak nanituju na povodnu lamelu ?
pritlacny kotuc si dal novy z obycajnej spojky ? moj stary bol dost dojebabrany..
potom ked to budes mat by si ma mohol odvjezt s tym.. ked si nerozbijem hlavu o celne sklo
alebo nezlomim vazy tak by som si dal ai ia spravit..
d~
Nitro napísal:Vie mi niekto napisat rozdel spravania sa karbonovej, kevlarovej, keramickej a kovovej spojky (spojkoveho kotuca)
M3Evo napísal:Nitro napísal:A ZIVOTNOST KOV -KERANIKA???
...urcite minimalne raz taka ako seria organicka (teoreticky neznicitelna spojka na street). aj ked ju uvaris vychladne a opat je funkcna a nesmyka ako organika. odporucam. je to odskusane na zopar autach a nikto sa zatial nestazoval len tesil![]()
![]()
good luck
Peppo napísal:Balino: na dvojliter zbytocne..)