... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
BlackMW napísal:3 urovne mas:
- uchyty na karoserii - daju sa zatocit alebo vytocit, tym spravis najviac
- nastovovanie vysky imbusom na reflektore, treba dat do stredu pred montazou svetla na auto
- elektricky motorcek ovladany z kabiny, najjemnejsie, treba dat do stredu pred 1 a 2
compact napísal:caute, neviete niekto poradit ako je to zo sklápaním svetiel u E36?
Mam tam EA a lavé nejde sklopit, dneska som bol na STK a do ..... mi kontroloval snad upne vsetko....uz ma ide jebnut z toho auta, ja to snad na ty znacky nedám.....
![]()
NIekde som tu cital ze tam su nejake motorceky...original ze pasuju aj do EA, ale nemam ani šajnu kde to rozobrat....poradi niekto?
A neviete niekdo co stoji novy motorcek?
Mimo napísal::shock: čo je EA? to ako AE ako Angel eyes?![]()
motorčeky pasujú... do svetla ti idú zvlášť
1, káble pre svetlá
2, káble pre motorček.
motorček je úplne dolu. vyberieš ho pootočením do niektorej strany. najlepšie keď je svetlo vonku. motorček zoženieš aj spod ruky (pár stoviek)
black tými úchytmi myslel tie umelé skrutky pod šróbom. svetlá sú uchytené 4mi takými úchytmi(modrá šipka)
ešte niečo?
compact napísal:jáj![]()
ok, takze svetlo musi ist venskoda...
....no do riti....tych kablov co tam je....a malo priestoru....snad to nejako podla logiky vyndam
takze motorcek pod rukou by sa mi hodil....dik, skusim dat inzerat, hm, len este neviem ci ten stary je zlý...
tak snad to bude uz vsetko....pekne dakujem, urcite mi to pomohlo
PS: hej, EA som myslel Angel Eyes...aha, az teraz mi to doslo
AE
Mimo napísal:von hmm no možno nemusí.. záleží ktoré...ak sa k tomu dostaneš nie je problém. mne na pravom zavadia trubka náplne klímy a na druhom airbox ktorý vieš dať dolu. neviem, záleží aký máš k nim prístup.ak si to ešte nerobil daj radšej dolu svetlo. motorček treba pootočiť a potiahnuť jemne smerom hore... aby si niečo nezlomil
skús vymeniť motorčeky medzi sebou... ľahšie zistíš čo sa dosralo...
Mimo napísal:a ešte som si spomenul. na svetlách čo som kúpil spodruky mi tiež jeden motorček nešiel. čo ma zarazilo,nasralo a už som chlapcovi skoro volal naspäťpotom som pozrel konektory a jeden bol celkom pekne zadrbaný. vyčistil som tie kolíky a už vše fungovalo. takže tam chýbal kontakt. pozri aj to
Mimo napísal:konektor záleží aký máš typ motorčeku. videl som taký že ten konektor je hned na motorčeku.. len odpojíš aleboo takýe že ide z motorčeku kábel a asi 10cm ďalej je ten konektor. čekni tiež to