... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Juraj318i
Autor témy
Kraj: Trnavský

problem s centralom e36

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 18:49

no mam taky problem. motorček na soferovej strane je čudny. ked otvaram cez soferove dver tak otvorim vsetko. ale ked idem cez spolujazcove tak soferove sa mi neotvoria. signal na otvorenie da ale ale on signal nedostane. iba manualne sa otvaraju soferove. stači zohnat novy motorček? alebo aj zo zamkom?. dik každa rada je vytana.

Pepe
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Re: problem s centralom e36

Štvrtok, 30. Októbra 2008, 19:45

Juraj318i napísal:
no mam taky problem. motorček na soferovej strane je čudny. ked otvaram cez soferove dver tak otvorim vsetko. ale ked idem cez spolujazcove tak soferove sa mi neotvoria. signal na otvorenie da ale ale on signal nedostane. iba manualne sa otvaraju soferove. stači zohnat novy motorček? alebo aj zo zamkom?. dik každa rada je vytana.

Pokiaľ nedostane signál z modulu centrálu, chyba je jednoznačne v ňom. Skús "vyhodiť" káble z motorčeka a odskúšať ho. Ak cvaká tak je dobrý. Ak ja ticho :cry:

Užívateľov profilový obrázok
matus22
Auto: e46 330D touring
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 4. Novembra 2008, 16:20

no ja by som este pozrel aj kable na spoji dvere-kasna normalka ze sa zlomia skus pravu stranu hlavne pozret ked blbne ten
BMW E46 330d r.v. 01 M57 touring pribehy-nasich-aut/drl-a-diagnostika-t70065.html
ex: BMW E36 318ti r.v. 96 M44 compact pribehy-nasich-aut/predane-koniec-pribehu-t10136.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 31 neregistrovaných