... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

bruno75
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Integrované univerzálne diaľkové ovládanie

Utorok, 1. Marca 2016, 10:03

Podarilo sa niekomu rozbehat integrovane DO (gombiky na vnutornom spataku - kod vybavy 319 Integrated Universal Remote Control) aj pre zariadenia pouzivajuce tzv. plavajuci kod?
Podla toho, co som sa docital, funguje to bez problemov na zariadeniach s pevnym kodom (ktory je ale IMHO menej bezpecny), ja by som to potreboval prave na branach/rampach s plavajucim kodom... :? :-k
Skusal som sa pytat v autorizaku aj u vyrobcu dialkovo ovladanych zariadeni (Nice), ale k ziadnemu pouzitelnemu rieseniu som sa nedopracoval...
Mam F10, ale myslim, ze sa to tyka kazdeho modelu vybaveneho touto ficurou...

P.S.
Prosim, aby sa vyjadrovali len ti, ktori maju co povedat k veci, na obvykle "radoby-vtipne" poznamky niektorych clenov, ktore s vecou nesuvisia nie som zvedavy...

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Re: Integrované univerzálne diaľkové ovládanie

Utorok, 1. Marca 2016, 10:08

podarilo sa mi to aj na garáž aj na bránu aj na čínsky vypínač osvetlenia na dvore, ktorý bol na DO. Myslím si ale, že jedine tá garáž mala plávajúci kód, ale nie som si ani tým veľmi istý. Každopádne som nemal žiadne problémy, všetko išlo na 1. krát. Môžem doma kuknúť papiere od brány aj garáže, ak treba, ale až večer

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Re: Integrované univerzálne diaľkové ovládanie

Utorok, 1. Marca 2016, 16:43

nedavno som to riesil. kupil som nove zrkadlo, studoval, skusal a vysledok 50%... citaj: zjavne si zrkadlo kod nacita z ovladacky (aj ked to je porod niekedy), ale neviem uz spojazdnit ten plavajuci kod. robim vsetko podla navodu, ale posledny krok ("sparovanie") s pohonom nic ](*,)

edit: pohony DITEC, podla papierov aj webu homelink compatibile :-k
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 28 neregistrovaných