... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

zollo
Autor témy
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Active steering - Udrzba

Nedeľa, 27. Decembra 2015, 09:13

Seruste,
urcite budu mnohi suhlasit, ze aktivne riadenie je celkom slusna vychytavka, ktora ale asi nebude "bezudrzbova" ako nam radi nemci podsuvaju :mrgreen:

cize moja otazka na niekoho skusenejsieho (mozno niekoho, kto to uz absolvoval), staci/resp.je vhodne "iba" vymenit servo olej ako u aut bez aktivneho riadenia, ci sa jedna o zlozitejsi proces, ktory zvladnu "iba" v autorizaku (to bol samozrejme vtip :mrgreen: ) ??

za rady vopred dik

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Active steering - Udrzba

Pondelok, 28. Decembra 2015, 23:31

S tym riadenim niesu ziadne problemy, aspon ja som nemal ziadny a auto malo 235tkm U e60 sa akurat po vypnuti baterie rozladi ale samo sa kratkou jazdou skalibruje. Ak menis nieco na podvozku, tak sa urcite tiez rozladi a moze to trochu vytocit volant (hlada si novu neutralnu polohu) no po spraveni geometrie sa znovu zrovna.
No a vymena nebude urcite, ako to uz u bmw tradicne byva, len tak ze nieco prehodis. Nato uplne zabudni. Urcite je tam aj iny typ dsc jednotky a to este nebude aj tak vsetko....

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Decembra 2015, 23:40

To si štastny majitel bol:-)Ja už som mal auta čo mali vytopenu rj, prelomenu kabelaž medzi sedačkami, vyhorety prechodovy plošak na riadeni dole, zly engine steering gear,samotné riadenie......ja ked počujem Activne riadenie začne mi vret krv v žilách..... :mrgreen:

Zollo nemala by to byt žiadna veda,ale asi by som to neriešil pokial všetko ide ako ma, vytiahni trošku oleja a pozri ako vyzera...
Prílohy
RA Bleeding power steering unit.pdf
(85.71 KiB) 79 stiahnutí
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

zollo
Autor témy
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 29. Decembra 2015, 21:31

diki moc za reakcie... zatial mam chvalabohu podobnu skusenost ako airbone, auto takmer 260k km a active steering funguje bez problemov :thumbup:, cize mozno zbytocne do toho pichat, ale prevencia je najlepsi liek, tak teda aspom skontrolujem ten olej :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 28 neregistrovaných