... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Marcuskoo
Autor témy
Auto: BMW 525 2008
Kraj: Nitriansky

iDrive

Nedeľa, 11. Októbra 2015, 18:04

Ahojte, mam takú blbú otázku, keďže sa do bmw moc nevyznám radšej sa opýtam. Vlastním BMB 525 2007 model 2008 facelift.
keď som sedel aj v starších modeloch BMW to kolečko čo sa ovláda idrive napr. keď som otáčal na inú pesničku a už dalej nebola žiadna tak ma tam nejaký magnet nepustil, proste nedalo sa viac otočiť. Na mojom mi to nefunguje viete mi povedať prečo?

ďakujem moc krát

Užívateľov profilový obrázok
lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Re: iDrive

Nedeľa, 11. Októbra 2015, 20:59

Niektore to maju, niektore nie..... suvislost som nenasiel, preco to niekto ma a niekto nie. Tusim ze sa to koduje, cize sa to da cez diag zapnut/vypnut. Ja to nastastie nemam, pre mna to je otravne co som mal tu skusenost v inych autach.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: iDrive

Nedeľa, 11. Októbra 2015, 21:42

e60 malo 3 modely koliesok

zakladny - kde bolo len menu, montoval sa cca 2003 a potom do idrive businnes - zvecsa ma len jedno tlacidlo -menu - otocny ovladac je nekonecny a cas od casu s nim vies otocit poriadne aj 100 riadkov (napr pri mp3 DVDcku)
forcefeedback - tento sa montoval do 2008 - ma tlacidlo menu a hlasove ovladanie - u tohto casto odchadza funkcia force feedbacku, jednoducho nevies potom prepnut viac pesniciek, da sa tato funkcia degradovat a nasledne funguje ako vyssie zmieneny
od 2008 sa montoval uz idrive ovladac ktory mal asi 10 tlacidiel, otocny ovladac je taky presnejsi, akoby krokovy
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 36 neregistrovaných