... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
Jano007 napísal:Mam problem s radiom a to: prestalo hrat radio naväzne s tym mi nejde telefon handsfre ,zvuk z PDC na stedovom displey nejde bord comp.ne su tam ziadne hodnoty.po nejakom čase opätovne zacalo vsetko fungovať ale už dva razy asi za mesiac sa stalo ze pri prejazde nejakych nerovnosti vypadne zvuk v aute a hodnoty z displeja na nejaku dobu a zase nabehne pri prejazde nerovnosti tak to vidim ze tam bude nejaky slabsi kontakt potrebujem poradiť ako sa da vybrať radio myslím že potebujem odobrať ozdobnu listu z radia potom by malo sa dat vybrať radio neviem co kde tlačiť pačiť kde su skryte srubky
ďakujem
adko napísal:ty si skoleny mechanik ? ako to nemyslis vazne ze to chces sam rozobrat a babrat sa v tom ze ?
ako naco si kupujete ludia bmw radu 7 ... vies prve co by si mal spravit tak zajst do seriozneho servisu na diagnostiku .. potom budes mudrejsi co s tym je .. tam moze byt milion chyb v kontaktoch riadiacej jednotke atd atd ... ale ako ked tam chces nieco odpalit len smelo to rozober a smelo do toho hybania s kablami a vsetkym :) pripadne skus aj povytahovat riadiace jednotky .. tam vzadu ich mas nalavo jak su zosiky a navi :)
ako osobne by som v tom aute na elektroniku nesahal lebo ked tam nieco oddrbes tak potom sa budes chytat za hlavu a bude Ti z toho do placu :) akoze to nie je skodovka vies ze vyberies radio a pacis a odskrutkujes tri srubky .. ak mas professional tak tam mas riadiacu jednotku chyba moze byt kdekolvek proste .. myslim ze toto nie je chyba ktora sa ma riesit doma v garazi .. nie je to ako vymenit ziarovku .. aj to je podla mna docela zlozite .. u takej parkovacky trebars :)
PetoK napísal:
Presne takE65 sa nerobí doma v garáži na kolene, je tam moc elektroniky, a bez patričných znalostí a poriadneho vybavenia to není šanca riešiť...
takýchto ludí nepochopím...
adko napísal:
ty si skoleny mechanik ? ako to nemyslis vazne ze to chces sam rozobrat a babrat sa v tom ze ?
ako naco si kupujete ludia bmw radu 7 ... vies prve co by si mal spravit tak zajst do seriozneho servisu na diagnostiku .. potom budes mudrejsi co s tym je .. tam moze byt milion chyb v kontaktoch riadiacej jednotke atd atd ... ale ako ked tam chces nieco odpalit len smelo to rozober a smelo do toho hybania s kablami a vsetkym :) pripadne skus aj povytahovat riadiace jednotky .. tam vzadu ich mas nalavo jak su zosiky a navi :)
ako osobne by som v tom aute na elektroniku nesahal lebo ked tam nieco oddrbes tak potom sa budes chytat za hlavu a bude Ti z toho do placu :) akoze to nie je skodovka vies ze vyberies radio a pacis a odskrutkujes tri srubky .. ak mas professional tak tam mas riadiacu jednotku chyba moze byt kdekolvek proste .. myslim ze toto nie je chyba ktora sa ma riesit doma v garazi .. nie je to ako vymenit ziarovku .. aj to je podla mna docela zlozite .. u takej parkovacky trebars :)
juro750i napísal:Ja som sa hrabal trosku v audio ale v E38 no predpokladam ze extremny rozdiel v tom nebude no vsetko je v sedmach napajane zozadu z kufra v predu je len plosak na ktorom su gombuky takze chybu by som hladal v kufri pod calunenim ako mas dvd menic. Dat dole calunenie a ked to nehraje pritlacat na konektori. Timto nic nepokazis.
Mne nedavno na E38-cke strasne slabo svietil vpredu na lcd-cku napis ktore cedecko hraje a bol to zly kontakt na videomodule v kufri .
juro750i napísal:Tak tak .
Lebo v BMW ti vymenia pol auta a aj tak ti to este nebude fungovat.
juro750i napísal:No to je pravda ale zase preco by som automaticky ked mam auto za 100.000€ mal vysolit za servis celi majetok ked väcsinov je to prkotina a da sa ten diel opravit a nie cely vymenit.