... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

Alfadog
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Riadiacu jednotka cúvacej kamery

Sobota, 23. Novembra 2024, 13:30

Ahojte ,
Chcel by som sa opýtať kde sa nachádza riadiaca jednotka cúvacej kamery na BMW X3 f25 (2015)
Z ničoho nič mi prestala fungovať cúvacia kamera , senzory fungujú naďalej . V servise mi povedali že je to pravdepodobne v riadiacej jednotke . Ešte sa chcem opýtať či po výmene riadiacej jednotky kamery je treba niečo kolovať ?
Ďakujem za radu

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Riadiacu jednotka cúvacej kamery

Sobota, 23. Novembra 2024, 21:51

Vymen servis za taky, kde vedia aj co robia, a neries hluposti...

A samozrejme ze to treba kodovat atd., ak tak... Ludia, nezite uz v praveku, dnesne auta su same pocitace...

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Riadiacu jednotka cúvacej kamery

Utorok, 17. Decembra 2024, 11:49

Alfadog napísal:
Ahojte ,
Chcel by som sa opýtať kde sa nachádza riadiaca jednotka cúvacej kamery na BMW X3 f25 (2015)
Z ničoho nič mi prestala fungovať cúvacia kamera , senzory fungujú naďalej . V servise mi povedali že je to pravdepodobne v riadiacej jednotke . Ešte sa chcem opýtať či po výmene riadiacej jednotky kamery je treba niečo kolovať ?
Ďakujem za radu

Lavy zadny blatnik, pod tapacirom - z kufra sa tam da dostat. Mozno sa ti tam dostala voda..... moze byt aj prelamany kabel od kamery k jednotke, v gumenej prechodke... Zavisi to aky druh chyby vypisuje diagnostika, ci jednotke chyba obrazovy signal, alebo nereaguje vobec apd... Novy modul je univerzalny pre viac modelov F vozidiel, takze pochopitelne sa musi naprogramovat, nakodovat a dokonca aj vykalibrovat (pouziva sa nato specialna podlozka), ale kamera bude fungovat spravne aj bez tej kalibracie....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní