... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

arna.pedros
Autor témy
Auto: BMW X5 E70 3d 285Ps
Kraj: Zahraničie

X5 E70 nahrani noveho SW mi jinak radi prevodovka

Sobota, 21. Júla 2012, 08:59

tak jsem si nechal nahrat aktualizovany SW zmenil se mi rezim tlumicu k lepsimu zmena byla znat i na prevodovce radi plynuleji ale zvedla se mi spotreba asi o 1litr ted jezdim ze 11.7 plus minus a to nejsem buh vi jaky pretekar,,, cim to asi je ???????????? :roll:

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: X5 E70 nahrani noveho SW mi jinak radi prevodovka

Nedeľa, 22. Júla 2012, 23:21

arna.pedros napísal:
tak jsem si nechal nahrat aktualizovany SW zmenil se mi rezim tlumicu k lepsimu zmena byla znat i na prevodovce radi plynuleji ale zvedla se mi spotreba asi o 1litr ted jezdim ze 11.7 plus minus a to nejsem buh vi jaky pretekar,,, cim to asi je ???????????? :roll:

a kolko si uz na tom odjazdil po zmene sw? prevodovka si vyresetovala adaptaciu, takze musi nieco najazdit aby sa naadaptovala znovu.
Ta spotreba, to mas odmerane presne alebo podla bc? pretoze ak bola v bc korekcia a auto sa programovalo, tak budiky sa hodili do default stavu a korekcia sa nastavila na defaultnu hodnotu 1000.To moze ukazovat inu spotrebu.

lubomt
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 29. Júla 2012, 11:30

Presne ako hovori airbone

arna.pedros
Autor témy
Auto: BMW X5 E70 3d 285Ps
Kraj: Zahraničie

Sobota, 4. Augusta 2012, 09:44

airbone napísal:

a kolko si uz na tom odjazdil po zmene sw? prevodovka si vyresetovala adaptaciu, takze musi nieco najazdit aby sa naadaptovala znovu.
Ta spotreba, to mas odmerane presne alebo podla bc? pretoze ak bola v bc korekcia a auto sa programovalo, tak budiky sa hodili do default stavu a korekcia sa nastavila na defaultnu hodnotu 1000.To moze ukazovat inu spotrebu.

......A jak se to da opravit ????????????????????

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 23:09

arna.pedros napísal:
......A jak se to da opravit ????????????????????

Da sa to nastavit cez diagnostiku, myslim ta korekcia zobrazovania spotreby. Myslim ze to ide aj cez budiky, navody nato najdes niekde tu na fore, treba sa tam pretukat.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných