Čaf, ...
tak teraz si ma riadne dostal, dofrasa, ja vlastne ani nemám žiadne fotky auta, budem musieť niečo poriešiť.
Filtre nekupuj v servise, je to tam dosť predražené. Ja by som ti odporúčal kúpiť filtre zn. MANN, tie sú v aute od prvovýroby, a kúpil by si ich aj v BMW servise.
Tu nájdeš čo potrebuješ. Vyber si aký máš motor, daj pozor aby ti sedel presne výkon, aj rok výroby.
http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=1&ktlg_lang=6&ktlg_01_fzart=1&ktlg_01_fzkat=0&ktlg_01_mrksl=6&ktlg_01_mdrsl=37&ktlg_01_modsl=3&ktlg_subpage=02Prvý v tabuľke máš vzduchový filter, ten sa do ničoho nenamáča, proste dáš dole kryt motora, odpojíš takú ohybnú hadicu, čo ide ku filtru, ten je vzadu na motore, uvoľníš asi 4 klipsy na kryte filtra, vyberieš starý, vyčistíš ten kastlík do ktorého sa zakladá filter, najlepšie povysávať, založíš nový, zapneš všetky klipsne na kryte, pripojíš ohybnú hadicu, zacvakneš kryt motora a to je všetko. Je to naozaj jednoduché, a v servise si za to zaúčtujú neskutočné éčka. Druhý v tabuľke máš olejový filter, tretí palivový, a štvrtý je peľový, CU je obyčajný papierový, CUK je s aktívnym uhlím. Aj peľové filtre sa menia úplne jednoducho.
Ak klikneš na typ filtra, tak sa ti zobrazí obrázok s rozmermi filtra.
Keď budeš mať akúkoľvek otázku, kľukne mi napíš do pm, rád sa podelím so svojimi skúsenosťami.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i