variant A: repas prevodovky , cena cca 2000 éčiek,
- u nas 5.st.Generals Motors stoji max. 2.000 eur aj s novym konvertorom /hydromenicom/, samozrejme bez demontaze,montaze, oleja, adaptacie. Olej cca 8ltr po 12e/ltrvariant B: kúpa celkom novej z BMW , cena 3200+DPH (teraz majú celkom dobré ceny, lebo tak pred rokom stála cca 4500 euri)
toto je tiez len repasovana prevodovka, proste X-kovy dielvariant C: kúpa celkom novej z BMW ale z E53 facelift tj. 6q - teda ak by to bolo technicky možné, neviem síce cenu akú mi dá BMW ale predpokladám že niečo okolo 3000-4000 éčiek,tak by som potom radšej obetoval pár eur navyše a mal niečo kvalitnejšie čo aj dlhšie vydrží, ako kupovať GM 5q.
- EE,
to by si tomu dal, nesedeli by ti uchyty, kardan,RJ prevodovky,ina pridavna prevodovka,ina kulisa,ina elektrika atd... Proste toto ani neuvazuj, nerozchodis to. Ten 6.st.tiptronik je este k tomu uz Nemecky, fy ZF A neboj, kazia sa aj tie... Aj teraz tu mame jednu X5 3,0d r.2006 6.st...
Takze ja byt tebou, idem jednoznacne do opravy alebo repasu, coz su dve uplne ine slova. Oprava je vymena len poskodenych dielov, repas je kompletna generalka celej prevodovky