Vlastne sa ešte len rozhodujem o kúpe, ale zatiaľ stále vyhráva X5. Nie som žiadny podnikateľ ani pracháč, ale tá x5 je môj sen a tie si niekedy treba plniť. Mám už aj vybranú ako by asi mala vyzerať tak to tu trocha opíšem. Ak by tu niekto niečo také vlastnil a chcel by to predať tak sa mi môže ozvať.
Bral by som aj pomoc keby som sa rozhodol pre kúpu v Nemecku. Npr. ako doprovod niekoho z vás, ktorý máte s tým autom určité skúsenosti. Samozrejme by som vám to zaplatil. Je pravda, že je už veľa takých čo auta dovážajú, ale skôr húfne, ale s týmto daným typom skúsenosti nemajú. Určite by sme spolu vybrali niečo poriadne a nemusel by som sa pripojiť k vášmu spoločenstvu hneď so zlou skúsenosťou pri kúpe. To určite nechcete, že

Radšej si chcem poriadne vybrať ako potom ľutovať. Samozrejme viem, že riziko je vždy, ale určite menšie ak na to človek nejde zbrklo a dá si poradiť. Ja som bol najskôr rozhodnutý pre to Nemecko, ale uvidím, môžno sa nájde niečo aj tu pekné a za rozumnú cenu.
Tak a teraz to moje zlatíčko:
r.v.: 2005, 2926cm3, 160kW (218PS), Diesel, sca 150 000 km, čierna metalíza. Radšej by som bral manuál, ale je ich dosť málo, takže nakoniec sa budem musieť uspokojiť aj s automatom. pripájam aj foto aby ste mali predstavu čo vlastne chcem, pretože tých modelov a kombinácii je veľa. Cenovo počítam max do 16 000€.