Streda, 17. Februára 2010, 00:14
bmw X5 s facelisftom E53ak sa nemylim je najspolahlivejsie bmw... a 3,0d je uzasny motor pretoto auto, a s automatom chybu neurobis,skorej si pomozes,lebo automat ma softwer ktory zabranuje aby si poskodil motor,co u manualu neexistuje nieco take, ale treba davat pozor,ako sem uz niekto pisal,ak si kupis zlu x5ku je to model, ktory dokaze polozit financne aj silnejsieho jedinca,ale ked si kupis poriadny kusok,nebudes mat ziaden problem, spotreba u automatu je tak kombinovana po meste vatsej casti 10,11litrov, mimo kludne 8,9 ked niesi slimak.. nieje to nic strasne ta spotreba,manula ma urcite mensiu o liter,mozno liter a pol..ale ten automat stoji zato..no ale podla mna ak by si riesil spotrebu,rozhodne to nieje auto pre teba...,podla mojho by som nekupil X5ku bez automatu,lebo je to luxusne auto a na manuale radit s 2,1tonovym kolosom,to bude hadzat stebou,nedokazes tak preradit ako elektornika.to ani necitis,je to proste senzacne auto,a taka pikoska,ak ti dakto bude trepat ze v terene nic nevidrzi,tak ho nepocuvaj,my mame doma X5 tu akciovu 2006 vyrobila sa ten tyzden co sa vyrobila posledna X5ka ktora isla do muzea bmw... to auto co dokaze v terene,vela ludi krutilo hlavou!!!to som si ani ja nemyslel ak mam pravdu povedat, ak by si presne potreboval s niecim poradit,kludne mi napis,ja mam vela info o X5 a skusenosti,rad ti pomozem