... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
 alebo stačí čínska replika? no bojim sa aby pri tej cíne nahodou nieco neskratlo airbag a nestrelil mi hocikedy..
 alebo stačí čínska replika? no bojim sa aby pri tej cíne nahodou nieco neskratlo airbag a nestrelil mi hocikedy.. Vyhrievat mozes webastom kolko chces, tym tomu nepredides. A to by som chcel vidiet to vyhrievanie teplym vzduchom do interieru, ze to ohreje auto co stoji dva dni na -20 mraze....
 Vyhrievat mozes webastom kolko chces, tym tomu nepredides. A to by som chcel vidiet to vyhrievanie teplym vzduchom do interieru, ze to ohreje auto co stoji dva dni na -20 mraze....
 ale pravda je ze som neckal ze sa bmw starsie nebude kazit, ale elektricke závady su na nom az moc caste a tých som sa bal najmenej, lebo som elektriakár
 ale pravda je ze som neckal ze sa bmw starsie nebude kazit, ale elektricke závady su na nom az moc caste a tých som sa bal najmenej, lebo som elektriakár 

si ozaj myslia ze všetci su blbi a idu rovno k nim, dnes mi nukali z vraku za 100€
  si ozaj myslia ze všetci su blbi a idu rovno k nim, dnes mi nukali z vraku za 100€  to ihned objednavam radsej novy originál za 120€
  to ihned objednavam radsej novy originál za 120€