... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
k33p
Autor témy
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

BA-Petržalka časť klubu :))

Sobota, 20. Septembra 2008, 11:48

Nedalo mi to, keď pozerám do témy Dúbravka. Ja som si zas všimol že i po Petržalke lieta dosť 30tiek, teda aspoň okolo Petžalky pri Tescu Lúky 5 :smile:

Jeden chromák so strieborno svetlou metlou poškriabanou kasňou stoji pri tesko semaforoch na parkovisku v jame. na tom istom parkovisku stával kedysi modrý 2liter ešte aj ale kamarad ho kúpil a vyfukol mi ho :smile: Hneď za tým domom je ďalšia čierna tricka v mtech, aj spätné zrkadielka, ale poslednú dobu staticky stojí iba na jednom mieste čo je dosť škoda. Jeden Touring myslim ze je to zeleny 325 stáva pri pekárni :smile: hneď za tou zákrutou čas-od-času parkuje na ceste ďalšia tricka čo má znížený predok oproti zadku. keby sme išli stále rovno po tej ceste najdeme tam ďalšie dva kúsky triciek hneď na parkovisku, jedna 320 a druha neviem - stávajú hneď vedľa seba :) tak isto občas vidím lietať niekoho na tricke s výrazným modrým lakom, myslim že je to kupečko ako ide popri ceste pri AAAčku. Potom jeden vrak nepojazdny 316 leží prachom pri 12 poschodovom dome pri holičskej pri policii :smile: a Vilo nedávno predal takú tmavo zelenú 320ku niekomu a to autíčko už nevýdam...:(
Takže tak, kto je tu ešte s trickou ? pochválte sa, pridajte sa :lol:
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Re: BA-Petržalka časť klubu :))

Sobota, 20. Septembra 2008, 11:59

k33p napísal:
Nedalo mi to, keď pozerám do témy Dúbravka. Ja som si zas všimol že i po Petržalke lieta dosť 30tiek, teda aspoň okolo Petžalky pri Tescu Lúky 5 :smile:

Jeden chromák so strieborno svetlou metlou poškriabanou kasňou stoji pri tesko semaforoch na parkovisku v jame. na tom istom parkovisku stával kedysi modrý 2liter ešte aj ale kamarad ho kúpil a vyfukol mi ho :smile: Hneď za tým domom je ďalšia čierna tricka v mtech, aj spätné zrkadielka, ale poslednú dobu staticky stojí iba na jednom mieste čo je dosť škoda. Jeden Touring myslim ze je to zeleny 325 stáva pri pekárni :smile: hneď za tou zákrutou čas-od-času parkuje na ceste ďalšia tricka čo má znížený predok oproti zadku. keby sme išli stále rovno po tej ceste najdeme tam ďalšie dva kúsky triciek hneď na parkovisku, jedna 320 a druha neviem - stávajú hneď vedľa seba :) tak isto občas vidím lietať niekoho na tricke s výrazným modrým lakom, myslim že je to kupečko ako ide popri ceste pri AAAčku. Potom jeden vrak nepojazdny 316 leží prachom pri 12 poschodovom dome pri holičskej pri policii :smile: a Vilo nedávno predal takú tmavo zelenú 320ku niekomu a to autíčko už nevýdam...:(
Takže tak, kto je tu ešte s trickou ? pochválte sa, pridajte sa :lol:
Benzinove stretko dneska o 21:30 na OMV... Oproti auparku.. dojdi, kecneme, uvidis kto tam bude :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

k33p
Autor témy
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

Sobota, 20. Septembra 2008, 12:31

rád by som, ale nemám auto a čo tam budem robiť bez auta, niekam odfrčíte na jazdu a tam budem akurát tak čakať pri benzinovom automate pri kávičke :o
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

wakkee

Sobota, 20. Septembra 2008, 13:19

Na holicskej sa to BMW len tak hemzi a stale rozrasta co som si vsimol :)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Sobota, 20. Septembra 2008, 13:35

k33p napísal:
rád by som, ale nemám auto a čo tam budem robiť bez auta, niekam odfrčíte na jazdu a tam budem akurát tak čakať pri benzinovom automate pri kávičke :o
Co si myslis ja tam jak chodim? len peso... ved som uz 2 roky nevodic :(... inac zvykenme tam aj dlchsie sediet, takze nemas obavy ze odideme hned... a urcite ta niekto zvezie ked budes v pohode :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných