Chlopi tak to prislo , po roku 2012 , ktory bol pre nas mnohych narocny , vela hrdze nas postihlo , vela gitu sa minulo , vela nahradnych dielov sa kupilo , vela replik diskov sa ohnulo , vela lestenia dojebalo a mnoho ineho co sa nam nedarilo nech nas obchadza v buducom roku , nech stagnujeme a nech nam Audi klub oblize vajcaa
a nech sa tu uz nehadame v niektorych pribehoch kto je vacsi kurac a kto ho ma vacsieho , tento rok sa mi zdalo ze v kazdej teme sa riesila daka hadka a jeden nemenovany clen znamy tiez z AAA vsetkym liezol na nervy , asi okrem mna
ja za hodinku otvaram prvu flasku , budem v BA niekde Hviezdko a okolo v dakych podnikoch , co vy kde ste vsetci ? :)
Najkrajsi novorocny prihovor, ani prezident by sa nechytal na "uprimnost nadovsetko"!
KIA Ceed SW III facelift, 1.5 TGDI, 118kW, 7DCT, experience green ex KIA Ceed SW "19 blue flame - Lentilka - stretko s Bambim :/ ex E81 116i 90kW, 6kv., "09 titansilber metallic ex E36 Compact 316i, "94 (M43B16) black & black ex E34 520i "90 black italian social lpg