... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TiTAN napísal:zasa ono tie ceny co ti ukaze ETK netreba brat az tak vazne, ja som zazil aj vacsie rozdiely aj + aj -, pravda je ale ze vacsina dielov byva skor drahsia ako v tom ETK ako lacnejsia :)
Demkowicz napísal:Regnum Bavaria jedno MEGAVELKE + , minuly tyzden som tam bol objednat nejake srandy (krytka spataku, krytka pod svetlo, nejake piny kokotiny), chlapik co veci objednava tam nebol tak reku ze mi zavola na druhy den.. nechal som tam papier so spisanymi kodmi, pribliznou cenou, na druhy den telefonat, chlapik bravurny pristup, paradny pokec.. vcera zvoni telefon , diely dosli, ze ci tam mozem niekoho poslat - nieje problem, staci ze povie ze berie diely na moje meno, ak nie zafonujem im tam a poslu mi diely na dobierku.. pristup KO-LO-SAL-NY , bez problemov objednanie aj veci za par eur, bez pindov a spolahlivo(to taka mensia recenzia na Regnum , velmi dobry pocit zanechali)
Co sa ceny tyka tak som trafil vsetko skoro presne podla bmwfans do cien BMW takze neviem, dokonca krytka spataku je o 9 € cca lacnejsia ako na nete
levi_strauss napísal:
Tak som rad, ze aspon niekoho potesili. Je zrejme ze veci za par euro nemaju az tak predrazene. Ale rozdiely pri napr. gumenych kobercoch, alebo short shifter zo Z3M boli dost podstatne, v pripade SSh Z3M dokonca 100% rozdiel oproti ETK.
airbone napísal:
To zavisi od toho aku marzu ma servis na predaj dielov. V nemecku a inych krajinach sa daju zohnat lacnejsie. Regnum PO ma obrovsku marzu. Napriklad stierace na E39 som kupoval v BMW v holandsku za 37eur a tu v regnume v tom istom case pytali za nich 54eur. Je to slovensky typ biznisu typicky pre vychodne slovensko, rychlo sa nabalit ako sa len da.