... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Autor témy
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

skusenosti s dovozom auta po novom

Piatok, 16. Novembra 2012, 14:16

ahojte, uz som tu reagoval na jeden prispevok v nakupnej poradni, ale neda mi aby som sa s Vami nepodelil o moju skusenosti s dovozom auta "po novom"

takze pani myslim, ze dovozom silnejsich aut uz odzvonilo, vid moja skusenost... 18.10. som mal moju E61 uz na slovensku, dnes je 16.11 a stale nemam znacky!!! akoby nestacili naklady spojene s dovozom - cca 600euro, ale este musim platit aj Ficoregistracnu dan - 957euro (145kW). celkom silna kava, bol som o tom informovany aj na to pripraveny, ale ze na TP budes pri standardnom poplatku cakat 14 pracovnych dni, tak to sa nikde nepisalo!!!! a ak to chces skor, zaplat 200vky navyse... mozem jebat, radsej si zaplatim kurz nemciny a pojdem odtialto doprdele...uz som sa prihlasil

nebyt toho, ze auto ide na firmu a DPH dolu, uz by sa ten dovoz tolko nevyplacal

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG

Re: skusenosti s dovozom auta po novom

Piatok, 16. Novembra 2012, 14:22

Nebyvas v Senci? Ja spadam pod ten okres a tiez to bola riadna pesnicka na danom DI. Auto sme podávali 4.septembra, značky som mal 23.9 (aj to nejako po znamosti), takze som sa poplatku vyhol. Tuto typek ma na dedine pneuservis, kupoval si auto, podaval 5.9 a znacky mu dali 5.10 ! Aby s nim vyjebali a musel to uz platit (kedze Senec je iny svet, maju vlastne tlacivo a poslu ta do pice, ze oni na to maju 30 dni), takze minimalne na SC dopravnom to pozdrziavali, aby to postihlo co najviac ludi, ja som sa tomu nastastie vyhol, za co dakujem cloveku, ktory mi auto prihlasoval. Inak je ten poplatok strasna picovina, ja verim ze to do pol roka zrusia minimalne na ojazdene auto a nechaju to fakt len na uplne nove auta kupene tuna.

PeqpeK
Autor témy
Auto: povacsine BMW

Piatok, 16. Novembra 2012, 14:44

kubog napísal:
Nebyvas v Senci? Ja spadam pod ten okres a tiez to bola riadna pesnicka na danom DI. Auto sme podávali 4.septembra, značky som mal 23.9 (aj to nejako po znamosti), takze som sa poplatku vyhol. Tuto typek ma na dedine pneuservis, kupoval si auto, podaval 5.9 a znacky mu dali 5.10 ! Aby s nim vyjebali a musel to uz platit (kedze Senec je iny svet, maju vlastne tlacivo a poslu ta do pice, ze oni na to maju 30 dni), takze minimalne na SC dopravnom to pozdrziavali, aby to postihlo co najviac ludi, ja som sa tomu nastastie vyhol, za co dakujem cloveku, ktory mi auto prihlasoval. Inak je ten poplatok strasna picovina, ja verim ze to do pol roka zrusia minimalne na ojazdene auto a nechaju to fakt len na uplne nove auta kupene tuna.

vsade bolo pisane, ze ak poziadas o registraciu skor ako 1.10., tak registracny poplatok neplatis... obratil by som sa na riaditelstvo s tymto asi... tak isto to bolo u nas v NM, pytali STK aj pri aute do 4r, zavolal som si do BA, ci to treba, povedali, ze nie... vraj ak to odomna niekto ziada, tak ich mam nahlasit
Ty si auto este prihlasoval po starom...po novom maju na obvodnom urade vraj 14dni (podotykam pracovnych!) na vydanie TP za standardny poplatok tusim 106euro... ak priplatis 200, tak ti to daju skor... vraj aj toto bolo sucastou tej novely

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 16. Novembra 2012, 15:07

Myslim si ze tie straty (oproti planu) sa sice zmiernia.

ALE aj tak si ludia a firmy SAKRA dobre rozmyslia (v case krizy) ci muzu vysolit zbytocnych 500EUR za obycajnu novu Octaviu a pod.

Borisss

Piatok, 16. Novembra 2012, 23:39

Kriza-nekriza, ono ani nejde o to, ci na to clovek ma, ale ze proste tym skurvenym darmozracom neda naviac ani o 1 cent, ak nemusi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 241 neregistrovaných