... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
po_e87 napísal:Profi detailing co je jedine pan Barilla na opatskom v Kosiciach. Rad by som vedel, co bolo pouzite na lestenie ( brusnenie laku ), kotuce, lesticka, ochrany wax v kolkych vrstavch ...atd. jedinu tu vidim finalny sealant body wrap od chemical guys. Ako vodny efekt ma tento sealant velmi pekny efekt. btw pouzivas dufam ph sampon.
auto111 napísal:myslel Ph neutral sampon ale AUTOsampon.
Lebo pokial viem tie lacnejsie znacky su sampony s kyslym Ph a tie zmyju ochrannu vrstvu vosku.
Udajne kysle sampony poskodzuju aj nelakovane plasty.
po_e87 napísal:Profi detailing co je jedine pan Barilla na opatskom v Kosiciach. Rad by som vedel, co bolo pouzite na lestenie ( brusnenie laku ), kotuce, lesticka, ochrany wax v kolkych vrstavch ...atd. jedinu tu vidim finalny sealant body wrap od chemical guys. Ako vodny efekt ma tento sealant velmi pekny efekt. btw pouzivas dufam ph sampon.
airbone napísal:Ph sampon? myslis na vlasy na hlave?
auto som uz davno neumyval sam, vacsinou to davam umyt rucne na autoumyvarky
kobrakai napísal:
hehehe, trolololo!ale pekne ti to spravili. neviem či by som vykotúľal toľko bubákov na jednorázové profi čistenie, ja pucujem pravidelne každú sobotu po robote zo tri hodky ako relax. auto sa zaprasí za chvíľu tak či tak, aspoň mi potom nieje ľúto tých 5 oči, ako mám dať niekoľko stoviek. Robil si aj fotky interiéru na porovnanie?
kobrakai napísal:Nie, nieje to vôbec zlá cena tu na dolniakoch pýtavajú aj 350€. Ak ti porobili všetko k spokojnosti potom nieje čo namietať :)
Neviem si asi ale dobre predstaviť ako môže malý chlapec z autosedačky dáviť až na koberecasi je ešte trochu skoro učiť ho radosti z jazdy a skúšať nejaké väčšie preťaženie. dnešné deti sa majú, mne tato toho veľa ukázať na Lade 2102 nemohol